KLORANE Šampon za masnu kosu s ekstraktom koprive, 400ml

30,27 KM
Sa PDV-om

Za masnu kosu

Šampon s koprivom, za kontrolu zamašćivanja.

Korijen bijele koprive bogat je tvarima koje regulišu lučenje sebuma. Za čisto vlasište te laganu i prozračnu kosu.

Kopriva, biljka iz porodice Urticaceae, tradicionalno se upotrebljava zbog svojih brojnih medicinskih svojstava. Odabrana vrsta je Urtica dioica L., čiji je korijen bogat potentnim seboregulirajućim sastojkom.

Zahvaljujući svojoj uravnotežujućoj bazi za čišćenje, ovaj šampon nježno uklanja višak sebuma. Vlasište je pročišćeno, kosa ostaje lagana i zadržava svoj volumen i lepršavost. Razmak između upotrebe šampona može se postupno povećavati.

Bez parabena. Bez silikona. Biorazgradiva formula (u skladu s međunarodnom normom OECD 301B)

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Aqua Ice Instant Relief gel je medicinsko sredstvo za topikalnu primjenu koje dovodi do lokalnog ublažavanja bola u zglobovima, mišićima, ligamentima i drugim mekim tkivima. Ovaj gel odlikuje jedinstven sastav – pored  5% mentola, u gel je inkorporirano 5 esencijalnih biljnih ulja, ekstrakt kore bijele vrbe, ekstrakt arnike i kamfor. 

STRIET MELEM, 200ml

15,73 KM

STRIET MELEM je prirodni melem za strije koji spriječava njihov nastanak, a otklanja i već nastale strije. Koristi se u trudnoći, kod strija nastalih promjenom težine, u pubertetu. Poslije upotrebe, koža je meka i nježna.

POLIVIT B plus 30 film tableta

6,46 KM

Polivit B plus je dodatak ishrani koji sadrži vitamine B gupe, uključujući i aktivni folat. Vitamini B grupe -B1 (tijamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotenska kiselina), B6 (piridoksin), B7 (biotin), B9 (folna kiselina) i B12 (cijanokobalamin) pripadaju grupi hidrosolubilnih vitamina. Oganizam ih ne može sintetisati, pa je neophodno svakodnevno ih unositi putem zdrave i uravnotežene ishrane.

Umirujuća hidratantna krema za pranje masne kože sklone nepravilnostima. 

Nježno čisti, pročišćava, umiruje kožu i vraća osjećaj prijatnosti. Za masnu kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu.

Ispitano pod dermatološkim nadzorom u kombinaciji s preparatima koji pretjerano isušuju kožu.

Inovativna tekstura bez trenja: na dlanu napravite pjenu uz pomoć vode i male količine proizvoda.

Kad je koža osjetljiva, nužno je ne samo obnavljanje vanjske barijere nego i očuvanje njene mikrobiotičke barijere – nevidljive barijere koja prirodno štiti kožu kako bi smanjila njenu osjetljivost. To je uloga prebiotika.

48 sati hidratacije. Obnavlja i štiti barijeru kože.

Intenzivno smiruje. Smiruje i smanjuje iritaciju kože.

Osjetljiva koža. Zatezanje, peckanje, suhoća, crvenilo.

83% UMIRUJUĆIH I ZAŠTITNIH AKTIVNIH SASTOJAKA:

Glicerin hidratizira i do 48 sati.

Ceramid obnavlja i štiti kožnu barijeru

Vitamin B3 intenzivno smiruje

La Roche-Posay termalna voda smanjuje iritacije na koži.

17% komplementarnih sastojaka koji osiguravaju ugodno i jednostavno nanošenje i očuvanje kvaliteta sastojaka. Bez iritacije/bez nadraživanja. Visoka tolerancija, pogodno čak i za bebe.

SINULAN DUO forte, 15 tableta

12,36 KM

Sinulan duo Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (divizma, zova, gencijana, verbena, ren i dragoljub). 

Zova doprinosi funkciji imunskog sistema. Verbena doprinosi respiratornom zdravlju. Gencijana doprinosi vitalnosti organizma.

Dvostruko rješenje za upalu sinusa i bronhitis!

Namijenjen je osobama sa rinitisom, sinuzitisom i bronhitisom. 

Umiruje gornji i donji respiratorni trakt 

Pomaže disanje i razrijeđuje sekret u disajnim putevima. 

Djeluje protivupalno i antibakterijski.

OFTALMO Vitalis, 20 kapsula

35,52 KM

Oftalmo Vitalis je namjenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka. Lutein i zeaksantin su pigmenti normalno prisutni u oku. Imaju ulogu u zaštiti oka od potencijalno fototoksične plave svjetlosti i UV zraka, kao smanjenju oksidativnog oštećenja koja mogu dovesti do makularne degeneracije.

Bulardi probiotik 500 je dvostruko jača doza već postojećeg Bulardi probiotika i sa dodatkom vitamina D3. 10 milijardi ćelija S.boulardii doprinosi poboljšanju imunog odgovora u borbi protiv virusa, bakterija i njihovih toksina. Povećava stopu eradikacije H.pylori. Jedini smanjuje stopu ponavljanja najtežih bolničkih infekcija koje izaziva Clostridium difficile.

Preporučuje se:

U prevenciji i liječenju dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika u bolničkim uslovima,

U prevenciji kolitisa izazvanih C.Difficile infekcijom, kao i njihovih recidiva,

Uz protokol za eradikaciju H.pylori infekcije.

EFEKTA 13 Multivitamin + minerali

4,63 KM

Efekta Multivitamin + minerali  šumeće tablete su vitaminsko mineralni dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju 100% preporučenog dnevnog unosa 10 vitamina, kao i 3 minerala koji sinergističkim djelovanjem obezbjeđuju potrebnu energiju za svaki dan.

Aktivni sastojci Efekta Multivitamin kompleksa doprinose pravilnoj funkciji imunog i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva