ABELAPHARM Magnall Immuno, 30 kapsula

12,15 KM
Sa PDV-om

Magnall Immuno, kao formulacija magnezijuma i cinka, pomaže organizmu u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju zdrave funkcije mišića, u periodu oporavka od bolesti, kod teške fizičke aktivnosti, omogućava proizvodnju energije kako bi vašem organizmu obezbijedio normalno funkcionisanje. Cink se koristi u prevenciji prehlada i gripa ili kod hroničnih infekcija, jer podstiče imuni sistem. Preporučuje se osobama koje imaju intenzivne treninge, koji rade teške fizičke poslove, za vrijeme bolesti, naročito kod hroničnih bolesnika. Neophodan je za reproduktivno zdravlje muškarca, za sintezu hormona testosterona kao i za žensko reproduktivno zdravlje i period menopauze.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Primijenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva. Filmogeno dejstvo HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do ćelija spinoznog tkiva, s produženim hidratantnim djelovanjem od 6-8 sati.

UPOTREBA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga nanijeti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.

GELADRINK ARTRODIET, 390 g

89,61 KM

GELADRINK ARTRODIET obnavlja krvne sudove i poboljšava cirkulaciju, smanjuje nivo štetnog homocisteina, štiti jetru i srce, zaustavlja polineuropatski bol uzrokovan dijabetesom i diskopatijom, štiti tetive, ligamente i mišiće.

KOLAGEN djeluje na zidove krvnih sudova i sprječava dalje taloženje holesterola, povećava njihovu elastičnost i doprinose očuvanju pravilne funkcije srca i krvotoka.

ANTIHOMOCISTEINSKA FORMULA (VITAMIN B6, B12 I FOLNU KISELINU) – smanjuje nivo štetnog homocisteina koji se, kad je u visokoj kocentraciji, okrivljuje za aterosklerozu krvnih sudova više nego holesterol i trigleciridi.

Sylimarin – ekstrakt gujine trave,  štiti jetru i žučne puteve, a vitamin C, D3, Selen, Cink su antioksidanti koji podižu imunitet, otpornost organizma, i vitalnost čovjeka.

MERZ Special hair cps A60

34,99 KM

Dodatak prehrani za ubrzani rast guste i jake kose te protiv opadanja kose

Vratite svojoj kosi život pažljivo odabranom kombinacijom 15 vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i aminokiselina!

Merz Spezial Hair kapsule sadrže cink, biotin, L-cistein te ekstrakt paprike i zelenog čaja koji podstiču rast guste i jake kose te doprinose očuvanju zdrave kose. 

Zašto nam treba Merz Spezial Hair? 

Za jaku, gustu i sjajnu kosu,

Za ubrzan rast kose i borbu protiv opadanja kose,

Za borbu protiv opadanja kose nakon trudnoće,

Za očuvanje pigmenta i prirodne boje kose.

Rilastil Acnestil krema

Posebno pripremljena krema namijenjena je liječenju blagih do umjerenih upaljenih akni (papule i pustule) i prikladna je za mješovitu i masnu kožu. 

Acnestil Mikropeel

Nježni piling losion za lice i tijelo, pogodan za nečistu kožu i kao pomoćno sredstvo u tretmanu kože sklone aknama odraslih i adolescenata. Djeluje na normalizaciju sebuma.

Poseban tretman za nadraženo vlasište, vlasište sa svrbeži, ljuskanjem i lokalnim crvenilom

Formula je stvorena s ciljem normalizacije fiziološke ravnoteže osjetljivog mikrookruženja tkiva kože. Djeluje zaštitno i umirujuće. 

PRIMJENA: Tretman traje mjesec dana. Dva puta nedjeljno nanesite 4 ml preparata na vlasište. Ne ispirati. Masirati vlasište pomicanjem, ne trljati. 

LIFTACTIV “H.A. Epidermic Filler serum osnažen je s 1,5% čistom hijaluronskom kiselinom s progresivnim učinkom popunjavanja. Intenzivno hidrira kožu i smanjuje izražen izgled znakova starenja uzrokovanih gubitkom hijaluronske kiseline u epidermisu i oslabljenjem potporne strukture kože.  Popunjava bore. Zaglađuje tanke linije. Daje punoću koži.

PIKOVIT sirup, 150ml

10,53 KM

PIKOVIT sirup namijenjen je za upotrebu kod djece s nedostatkom apetita, iscprljenoj školskoj djeci, kod zastoja rasta, kao dodatak antibiotskom liječenju, kao dijeteski nadomjestak vitamina, naročito zimi i u proljeće.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva