GALENFARM Korijen maslačka, 80g

4,63 KM
Sa PDV-om
Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Anti-age serum protiv bora koji ublažava hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno javljanje, popunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Formulacija sadrži Thiamidol koji djeluje u korijenu nastanka hiperpigmentacija i klinički dokazano smanjuje tamne fleke. Redovnom upotrebom sprječava njihov ponovni nastanak.

Sadrži hijaluronsku kiselinu dugog lanca koja poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja) prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.

Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u ublažavanju boli uzrokovane ranicama u ustima, kao što su ranice nastale usljed aftoznog stoatitisa, aftoznih čireva, kao i ranice nastale usljed nanošenja ortodontskih aparatića i neodgovarajuće zubne protetike. Ovaj proizvod je takođe indiciran i za difuzne aftozne čireve.

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti na koži i štiti od UV zračenja.

Formula s aktivnim sastojcima koji smanjuju nepravilnosti i mrlje na koži, odčepljuju pore, obogaćena s XL-PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoliša.

Masna koža sklona jače izraženim nepravilnostima i mrljama.

Kod svakodnevne izloženosti UV zrakama i zagađenju iz okoliša, nepravilnosti se mogu pogoršati i voditi k hiperpigmentaciji (crvenim ili smeđim mrljama).

Sve prednosti zaštite od sunca SPF 30 sadržani u dnevnoj njezi za lice svježe, gel teksture.

ALPHALIPOIN FORTE, 30 kapsula

14,77 KM

Dodatak ishrani koji sadrži 300 mg alfa-lipoinske kiseline u pakovanju od 30 gastrorezistentnih kapusla. Alfa-lipoinska kiselina je veoma moćan antioksidans koji štiti organizam od slobodnih radikala.

Preparat je namijenjen: 

  • osobama kod kojih postoje oštećenja perfirenih nerava izazvana šećernom bolešću, povredama, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola,
  • osobama kod kojih su povećane potrebe za antioksidansima, kao što su sportisti, fizički aktivne osobe, te osobe starije od 40 godina.

GALENFARM IVA ČAJ, 50g

3,24 KM

IVA ČAJ se preporučuje za jačanje imuniteta. Posebno je dobar izbor za ljude izložene jakom stresu. Gorke tvari iz trave ive pomažu kod raznih želučanih bolesti. Zbog svog antiseptičkog djelovanja, uništava patogene mikroorganizme i štetne tvari iz crijeva i želuca. Uspješno liječi razne infekcije, bolesti usta, grla,afte i gljivice. 

Serapinn sadrži 60 000 SPU enzima serapeptaze koji se u svijetu koristi više od 30 godina.

Ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Smanjuje upalu, otok, ublažava bol, razlaže mukus, razgrađuje fibrin.

Način upotrebe i doziranje:

1 kapsulu dnevno popiti sa oko 200 ml vode.

Pakovanje: 30 gastrorezistentnih kapsula

DR.WOLZ KINDERIMMUN, 65 g

42,12 KM

DR.WOLZ KINDERIMMUN sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sistem, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin.

Drvene kocke sa životinjama, brojevima, biljkama i oblicima sa svake strane kocke. Možete ih složiti kao piramidu, jedne na drugu. Igračka ima šareni, bezopasni dizajn boja.

Igra s kockicama razvija motoričke sposobnosti i kreativno razmišljanje.

Dimenzije najveće kocke su pribl. 11 x 11 cm.

Izrađeno je od kvalitetnog i otpornog materijala.

Materijal: Drvo

Uzrast: 1+

VIGA Lavirint farma

27,94 KM

Šarena, oslikana drvena podloga lavirinta prikazuje farmu sa životinjama i figuricu farmera za kretanje.

Za podlogu su pričvršćene dvije šarene šipke spletene u petlje na kojima se nalaze raznobojni elementi.

Petlje prostornog lavirinta izazov su za dječije ruke. 

Igračka uči dijete logičnom razmišljanju, strpljenju i pomaže u razlikovanju osnovnih oblika i boja.

Viga Toys edukativni set drvenih igračaka je visokog kvaliteta i usklađen sa sigurnosnim standardima: evropski EN71, američki ASTM.

Hidratantna njega masne kože koja regulira lučenje sebuma. Protiv sjaja i proširenih pora.

Pogodno za osjetljivu kožu. Nemasna tekstura koja se brzo upija: dokazan dugotrajni matirajući učinak. Nekomedogeno. Ispitano pod nadzorom dermatologa.

Iz dana u dan, djeluje na izvoru za dvostruku učinkovitost: protiv sjaja + protiv proširenih pora.

S jedinstvenim spojem koji čini: ─ sebulyse, novi aktivni sastojak koji regulira sebum, s jačim djelovanjem od cinka, odabran zbog svoje sposobnosti da sprječava nastajanje sebuma na izvoru. ─ nemasna tekstura obogaćena apsorbirajućim mikrosferama i perlitom za matirajući učinak.

Smanjuje pore i lučenje sebuma. I matira kožu.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva