GALENFARM Mast za usne, 10g

2,81 KM
Sa PDV-om

Mast za usne Galenfarm sačinjena je od prirodnih sastojaka koji njeguju suve i ispucale usne. 

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

PINO Lokomotiva na povlačenje

25,90 KM

Lokomotiva koje je u isto vrijeme igračka na povlačenje i zvučna igračka. Dijete može da je nosi, prenosi, vuče, gura, sklapa, rasklapa, baca… Osim toga, može da je sluša, posmatra, dodiruje, miriše… Kvalitetne boje dozvoljavaju, veoma važno, ispitivanje usnama. Drugim riječima, dijete igračku može da istražuje svim svojim čulima. Tako ova igračka podstiče intelektualni, muzičko – ritmički, motorički razvoj, kao i razvoj čulne osetljivosti malog djeteta. Napravljena od kaučukovog drveta. Dimenzije: 14.5×9.5×11 cm Preporučen uzrast: za djecu stariju od 12 mjeseci.

Belodex pjena sadrži dekspantenol (provitamin B5) te se primjenjuje za zaštitu i regeneraciju suve, osjetljive i nadražene kože. Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože i tako sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom.

Belodex pjena može se primijeniti u stanjima suvoće i crvenila kože uslijed izloženosti vanjskim uticajima poput sunčeve svjetlosti, topline i hladnoće, u takvim slučajevima će primjena pjene donjeti olakšanje kroz obnovu elastičnosti i mekoće kože.

-Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože,

-Poboljšava hidrataciju i sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom,

-Obnavlja elastičnost i mekoću kože,

-Pojačava odbrambenu funkciju kože,

-Ublažava upalna stanja, te smanjuje bol i crvenilo.

MAM Easy start bočica omogućuje djeci da mirno piju svojim tempom.

80% majki je potvrdilo manju pojavu grčeva kod dojenčadi.

Medicinsko istraživanje je potvrdilo manju pojavu grčeva nakon hranjenja sa ovom bočicom.

Uz bočicu dolazi i poklopac koji spriječava isticanje tečnosti. Poklopac se može koristiti i kao mjerna posudica.

94% djece je prihvatilo sisače MAM zahvaljujući njihovoj nježnoj strukturi i jedinstvenom obliku.

Ventil na dnu bočice spriječava nastanak grčeva, regulše protok zraka kroz bočicu, omogućuje da sisač održi svoj oblik, te spriječava nastanak mjehurića u mlijeku.

Dojnji dio bočice može se otvoriti što ovu bočicu čini posebnom.

Sve MAM bočice izrađene su od materijala bez bisphenola-A (bez BPA) i potpuno su sigurne za upotrebu.

LISCIANI Taktilni brojevi

17,04 KM

Edu igra Taktilni Brojevi se sastoji od stavljanja slagalica umetaljki u obliku brojeva u Montesori kutiju. Slagalice u obliku brojeva su skrivene iz vidnog polja, zbog čega dijete stavlja ruke u predviđene otvore na kutiji i traži brojeve u kutiji koristeći čulo dodira. Cilj je da se sastavi slagalica tako što će svaki broj doći na odgovarajuće mesto na slagalici. Ova igra je po Montesori metodi jer stimuliše vježbu memorije dodira. Sadržaj slagalica umetaljka u obliku brojeva, taktilna kutija.

Biofar vitamin C 1000 mg je dodatak ishrani koji ima antioksidantno dejstvo i obezbjeđuje visoke doze vitamina C organizmu. Potreba za ovim vitaminom se javlja kod pušača, osoba kojima je oslabljen imuni sistem i za poboljšanje opšteg stanja odraslih osoba i adolescenata.

Doziranje i način primjene

Rastvoriti šumeću tabletu u vodi i nakon rastvaranja popiti. Ne treba prekoračivati dnevnu dozu vitamina.

BIODERMA Sebium pjenušavi gel nježno čisti kožu, bez isušivanja. Njegova izrazito nježna formula bez sapuna poštuje ravnotežu kože. Upotrebom ovog gela za čišćenje zadržava se fiziološki pH i spriječava pojava nepravilnosti na koži još u fazi čišćenja.

Ovaj gel je namijenjen za kombinovanu i masnu kožu, spriječava zatvaranje pora, dermatološki je testiran i odlično se podnosi.

PROBIOTIC kapsule, 10 kapsula

10,85 KM

Probiotic kapsule su dodatak ishrani koje obogaćuju crijevnu mikrofloru. U crijevima čovjeka ovi probiotski mikroorganizmi svojom aktivnošću doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama (akutna dijareja ili dijareja izazvana primjenom antibiotika).

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva