GALENFARM Riblje ulje, 100 ml

8,99 KM
Sa PDV-om

Preporučuje se kao dodatak ishrani kod nedostatka vitamina A i D.

Važan sastojak ribljeg ulja su omega 3 masne kiseline koje povoljno djeluju na funkcionisanje kardiovaskularnog sistema, mozga, imuniteta i poboljšavaju stanja kod suve kože.

Za upotrebu kod trudnica i dojilja neophodna je konsultacija sa ljekarom.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 SPF50 balzam višestruko obnavlja kožu. Posebno je namijenjen obnovi osjetljive kože nakon iritativnog dermatitisa i epidermalnih promjena.

Koristi se kod suve nadražene kože kod odraslih, djece i beba (ispucala koža, suva koža koja se ljušti..). Može se nanositi na tijelo, lice i usne. Ne ostavlja bijele tragove.

Nakon mjesec dana kliničkog ispitivanja, pacijenti tvrde da Cicaplast Baume B5 SPF50 :

Smanjuje osjećaj vreline za 91%

Smanjuje zategnutost za 88%

Smanjuje osjećaj nelagode, peckanja za 75%

Smanjuje crvenilo za 93%

AURA olovka za obrve

6,61 KM

AURA olovka za obrve je obogaćena prirodnim antioksidantima, sadrži visok procenat prirodnih voskova i ulja i otporna je na vodu. Ujednačiće izgled obrva i sitnim korekcijama dovesti do savršenog prirodnog oblika.

Emulzija sa uravnoteženon gradacijom hranjivih i hidratantnih supstanci. Primjerena za suvu, dehidriranu i osjetljivu kožu koja treba SNAŽNO hranjivo i hidratantno djelovanje.

Za taj tip kože savjetuje se korištenje i ujutro i naveče, pogotovo u zimskom periodu.

Za vrlo osjetljivu, iritiranu, kožu sa zadebljanim ili raspucanim kapilarama, savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče zbog njenog zaštitnog djelovanja od vanjskih utjecaja.

BiVits ACTIVA Vitamin C 500 i Cink - Posebna formulacija cinka i vitamina C namijenjena da podrži i ojača funkciju imunog sistema.

Sastav:

Vitamina C 500 mg,

Cink-citrat 10 mg.

BiVits Vitamin C 500 Cink posebno se preporučuje kod:

– Starijih osoba,

– Stanja oslabljenog imuniteta,

– Sklonosti ka infekcijama,

– Hronične iscrpljenosti i umora,

– Intenzivne fizičke aktivnosti,

– Pušača,

– Posebnih režima ishrane.

Upotreba: 1 tableta dnevno

Mam poklon set easy start

29,16 KM

Set se satoji od: 1 Anti-colic bočice 260 ml

1 Anti-colic bočice 130 ml

1 dude Start

Anti-colic bočice smanjuju pojavu mjehurića i grčeva. Mekani sisač oponaša oblik majčine bradavice tokom dojenja/ idealan u kombinaciji s dojenjem. Na Anti-colic bočici 130 ml dolazi sisač veličine 0- za starost 0+ mjeseci, a na Anti-colic bočici 260 ml dolazi sisač 2- za starost od 2-4 mj.

Dostupan u plavoj i roza boji.

Gel je razvijen za svakodnevno pranje tijela i kose dojenčadi. Nježno čisti kožu, bez isušivanja i oštećenja zaštitne lipidne barijere. Ima protivupalna svojstva i svojstva protiv svrbeži.

Sastav: laneno ulje s esencijalnim masnim kiselinama Omega 3, Omega 6, Omega 9, prirodni ekstrakt AP, Polyquaterium-7. Ne sadrži sapune, parabene, SLS.

Namjena: svakodnevnu higijena tijela i kose djece i dojenčadi od prvog dana života, s vrlo suhom, atopičnom kožom , takođe sa simptomima psorijaze .

Intenzivna hidratacija i zaštitna njega za veoma suhu, grubu i ljuskavu kožu. Pruža neposredno olakšanje i smanjuje osjećaj zatezanja.

Trosmjerno djelovanje hidratizirajućih i njegujućih aktivnih sastojaka uključuje duboku i dugotrajnu hidrataciju kože, njegu i regeneraciju, kao i obnavljanje pravilnog rada vlastite zaštitne barijere. 

Proizvod sprječava pucanje i keratozu epiderme

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva