VIRANTO Adults, 20 kapsula

11,78 KM
Sa PDV-om

Primjenjuje se kod oslabljenog imunog sistema, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i djece starije od 12 godina.

Sadrži ekstrakte ploda zove, acerole i šipurka, ekstrakt korijena pelargonijuma, cink, bakar i vitamin D. Plodovi acerole i šipurka sadrže prirodni vitamin C.

Pelargonium je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa). Ekstrakt ploda crne zove posjeduje provjereno dejstvo na viruse. Cink je izuzetno jak stimulator, a šipurak - izvor vitamina C visoke koncentracije. Acerola sadrži 50-100 puta više vitamina C.

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci starosti ispod 12 godina.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Stelatopia gel za tuširanje je posebno dizajniran da pruži trenutno olakšanje i umiri kožu beba i novorođenčadi (uključujući prijevremeno rođene bebe) sa izuzetno suhom kožom.

Nadoknađuje isušujući efekat vode i smiruje iritacije kože.


Njegova formula sadrži 98% sastojaka prirodnog porijekla, a ključni aktivni sastojak potiče od organskog suncokreta, sa dokazanim umirujućim svojstvima.

Nježno čisti i ostavlja zaštitni film na koži, sprječavajući isušivanje izazvano tvrdom vodom. Trenutno umiruje osjećaj nelagodnosti na koži i čini bebinu kožu savršeno udobnom, mekom i nježnom.

VIGA Puzle LEPTIR

30,61 KM

Leptir puzzle sadrže blokove različitih oblika u različitim bojama.

Razvija maštu, logiku i koordinaciju ruku i očiju.

Namijenjeno djeci starijoj od 24 mjeseca.

Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

GALENFARM Bokvica sirup, 150ml

7,65 KM

Sirup bokvice je dijetetski proizvod, dodatak ishrani koji se koristi protiv kašlja.

Ovaj biljni sirup sadrži tečni ekstrakt bokvice i tečni ekstrakt lista koprive i ploda šipka. Sluzi iz bokvice koje se nalaze u ovom sirupu oblažu sluzokožu grla i ždrijela čime umanjuju nadražaj na kašalj i ublažavaju simptome upale grla i ždrijela.

MAM Easy Active bočica 2+m, 270 ml

9,48 KM

MAM Easy Active Bočica za bebe idealna je bočica za aktivne bebe (2+ mjeseci), tako da je jednostavna za upotrebu.

MAM bočica sa SkinSoft ™ silikonskim sisačem za poznati osjećaj - prihvatilo je 94% beba.

  • Aktivni dizajn - udoban za držanje za bebe i roditelje.
  • Široki otvor za glatko punjenje i čišćenje.
  • Dostupna u različitim bojama.
  • Posebno oblikovan silikonski sisač.
  • Lagano održavanje i čišćenje.

Novalac Ar, 400g

21,23 KM

Novalac AR početna mliječna hrana primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. mjeseca ako ih majke ne doje. Novalac AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do navršenog 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane.

MAM ručna pumpica za izdajanje

91,96 KM

MAM ručna pumpica za mlijeko je razvijena sa velikom pažnjom kako bi se prilagodila individualnim potrebama dojilja. Pumpica se sastoji od 4 rastavljiva dijela što omogućava lakše čišćenje. Lijevak je makan i fleksibilan i ima mogućnost rotacije od 360°. MAM ručna pumpica ima mogućnost kontolisanja jačine isisavanja prilagođavanja snage izmlazanja individualnim potrebama.

Anti-colic flašice i posude za čuvanje mlijeka iz asortimana MAM su kompatibilne sa pumpicom. U pakovanju se nalazi: 1 ručna pumpica za izdajanje mlijeka, 1 Anti-Colic flašica od 130ml, 1 Anti-Colic flašica od 160ml, 2 MAM silikonske cucle 0m+, 2 poklopca, 1 uputstvo za upotrebu.

MAM pumpica je bez Bisfenola A.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva