DUREX Extra Safe, 3 komada

4,63 KM
Sa PDV-om

Durex Extra Safe kondomi omogućiće vam maksimalnu zaštitu tokom seksa.

Napravljeni su od debljeg lateksa i dodatno lubricirani.

Elektronički je testiran.

Ima ugodan miris.

Dermatološki ispitan.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

REDERMIC Retinol koncentrat smanjuje duboke bore i zaglađuje epidermis. Proizvod takođe ujednačuje ten i ublažava staračke pjege.

Ultrafluidna, neljepljiva tekstura stapa se s kožom odmah pri nanošenu. Cjevasti vršak omogućuje cijlano nanošenje za intenzivne korekcije. Izvrsna podloga za šminku.S termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay.

Uveče nanesite na lice i vrat.

GALENFARM Nana, 40 gr

2,92 KM

Za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje. U narodnoj medicini se koristi kod akutne i hronične upale želudačne i crevne sluzokože, nadimanja i kamena u žuči.

FENISTIL gel, 30 g

12,87 KM

Fensitil gel sadrži aktivnu supstancu iz grupe lijekova pod nazivom antihistaminci. Koristi se za ublažavanje različitih vrsta svrbeža (dermatoza), kao što je osip, urtikarija, ubodi insekata, opekotine od sunca i površinske opekotine.

Nježni piling losion za lice i tijelo, pogodan za nečistu kožu i kao pomoćno sredstvo u tretmanu kože sklone aknama odraslih i adolescenata. Djeluje na normalizaciju sebuma. Olakšava uklanjanje mitesera, ubrzava obnovu ćelija i smanjuje mrlje od akni (posttraumatska hiperpigmentacija i eritem). Povećava apsorpciju drugih lokalnih tretmana, kao što su aktivni sastojci u serumima ili kremama. Bez alkohola.

Kapsule Omega-3 iz Doppelherza sadrže 1000 mg ulja morske ribe, kao i vitamine topive u vodi folnu kiselinu, vitamine B1, B6, B12 i vitamin E topiv u vodi. Da bi sačuvali srce i krvne sudove od povišenog holesterola i triglicerida, potrebno je redovno unositi odgovarajuće omega 3 masne kiseline. Poput vitamina B6 i B12, folna kiselina pridonosi normalnom metabolizmu homocisteina. Vitamin B1 – koji se naziva i tiamin – pridonosi normalnom radu srca. Vitamini B6 i B12 doprinose stvaranju crvenih krvnih stanica koje su odgovorne za transport kisika u tijelu. Folna kiselina i vitamini B6 i B12 također doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin B1 i vitamin B6 podržavaju normalno funkcioniranje živčanog sustava.

Dr Colić Beauty Therapy antirid njega namijenjena za njegu nježne i osjetljive kože područja oko očiju i usana. Boravak na suncu, mimika i vrijeme uzroci su nastajanja sitnih bora i te dijelove kože lica potrebno je posebno njegovati.

Lagana hidrirajuća krema pomaže da se izbriše izgled finih linija i bora. Hijaluronska kiselina sprečava isušivanje kože, produbljivanje bora oko očiju i usana čineći kožu mekom i elastičnom. Ulje sjemenki crnog grožđa djeluju kao antioksidans, sprečavaju negativan uticaj slobodnih radikala, obnavljaju kožu i vraćaju joj prirodni balans. Jojobino ulje održava hidro-lipidni sloj kože, a pantenol intenzivno regeneriše kožu i poboljšava vlažnost. Za sve tipove kože.

Imunoglukan P4H, sirup 120 ml

36,25 KM

Imunoglukan (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) prirodni je bioaktivni polisaharid izolovan iz gljive bukovače (Pleurotusostreatus). Njegova bezbjednost potvrđena je u brojnim studijama objavljenim u stručnoj literaturi.

Vitamin Cdoprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, radu imunološkog sistema te smanjivanju umora i iscrpljenosti. 

Imunoglukan P4H preporučujemo svima koji se često razbole, brzo se umaraju i izloženi su psihičkom ili fizičkom stresu. Preporučuje se za jačanje otpornosti prije i tokom sezone prehlada. 

Imunoglukan P4H sirupje primjeren i za dijabetičare i vegetarijance. Imunoglukan P4H sirup ne sadrži gluten.

Imunoglukan P4H sirup namijenjen je djeci i odraslima kojima više odgovara dodatak prehrani utečnom obliku.

Oral-B 1 2 3 medium 40 zubna četkica

0,98 KM

Njegujte vaše zube četkicom Oral-B 1-2-3 . Posebno dizajnirane dlake čiste teško dostupna područja između zuba. Uklanja nečistoće i zubne naslage i time pridonosi manjoj vjerojatnosti nastanka karijesa.

Zašto će vam se svidjetiova četkica?

Lako čisti čak i teško dostupna mjesta,

uklanja prljavštinu i zubne naslage,

nježno masira desni,

srednja tvrdoća čekinja,

ergonomska ručka.

OTOSAN Prirodne kapi za uši, 10ml

9,28 KM

Pomaže pri uklanjanju suvišne ušne masnoće, smiruje osip i crvenilo na koži, čisti ušni kanal i njeguje suhu kožu, potiče dobro stanje uha.

S eteričnim uljima iz organski uzgojenih biljaka, propolis i crna ribizla, poznati po svojim efikasnim svojstvima, njeguju čiste i štite.

Dermatološki testirano. Bez dodatka sintetičkih boja i konzervansa. Pogodno za djecu, odrasle i osobe sa slušnim aparatima.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva