• Novo

MODILAC Doucea Croissance 3 adaptirano mlijeko, 800 g

29,66 KM
Sa PDV-om

MODILAC® DOUCÉA CROISSANCE 3 je prelazno mlijeko za odojčad pogodno za ishranu male djece, starije od 12 mjeseci, u fazi prelaska sa majčinog mlijeka ili standardne mliječne formule na obično kravlje mlijeko, kao dio uravnotežene mješovite ishrane.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

DERMEDIC OILAGE koncentrovana krema protiv bora za područje oko očiju vidljivo podmlađuje i regeneriše kožu usporavajući starenje. Smanjuje natečenost i tamne krugove oko očiju. Zaglađuje čak i duboke bore. Preporučuje se za noćnu njegu osjetljive kože oko očiju sa vidljivim znacima starenja i sa sklonošću podočnjacima. 

LISCIANI Logika 3u1

14,78 KM

Snalaženje u vremenu!

Logičko razmišljanje!

Zapažanja!

Jednostavna i zabavna igra sa samoispravljajućim puzlama podstiče razvoj logičkog razmišljanja. Puzle "prije i poslje" pomažu djetetu da prepozna i nauči vremenski redoslijed događaja.

Puzle "Ko kome sliči?" razvijaju djetetovu sposobnost upoređivanje i prepoznavanja, dok s puzlama "Šta kome pripada?"dijete razvija sposobnost sortiranja i grupisanja.

Sadržaj:

- 72 samoispravljajuće puzle,

- uputstvo za igru.

VIGA Vozić za divlje životinje

16,31 KM

Drvena slagalica umetaljka na postolju, sa točkovima, set koji se sastoji od četiri elementa čijim građenjem se dobija vozić i 3 figure divljih životinja.

Sve VIGA igračke izrađene su od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja. Pogodno za djecu od 3+ godine.

VRBOVICA ČAJ Galenfarm, 50g

5,34 KM

Vrbovica se naročito dobro pokazala kod otežanog mokrenja uzrokovanim uvećanom prostatom, kao i bolova u bubrezima izazvanim infekcijama, upalama, bakterijama. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše kao i infekcije bakterijama, rektalnog krvarenja, poboljšavanja probave, liječenju i otklanjanju infekcija mokraćnog sustava kod žena.

Povećana prostata može da se odrazi sa niskim seksualnim nagonom. Zbog toga redovno konzumiraje čaja od vrbovice može da poboljša seksualnu funkciju muškarca. Kod pacijenata koji su operisali prostatu, čaj od vrbovice uklanja osjećaj pečenja i ostale tegobe koje se javljaju u postoperativnom periodu. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše, kao i infekcije bakterijama.

Srednji nivo zaštite kože

• formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom: bez parfema, boja i konzervansa,

• jedinstvena trostruka ćelijska zaštita od opekotina od sunca i starenja kože usljed izlaganja suncu,

• UVA + UVB + IR-A zaštita,

• pogodan za primjenu kod kože sklone alergiji na sunce i pojavi akni,

• vodootporan proizvod za zaštitu od sunca.

Posebno lagani gel za zaštitu od sunca sa srednjim nivoom zaštite koji ne sadrži ni masti ni emulgatore. Posebno je pogodan u slučaju sklonosti kože ka alergijama na sunce ili majorka aknama, ali i u slučaju pretežno masne kože.

Pored UV zaštite, puža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja.

SINULAN DUO forte, 15 tableta

11,72 KM

Sinulan duo Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (divizma, zova, gencijana, verbena, ren i dragoljub). 

Zova doprinosi funkciji imunskog sistema. Verbena doprinosi respiratornom zdravlju. Gencijana doprinosi vitalnosti organizma.

Dvostruko rješenje za upalu sinusa i bronhitis!

Namijenjen je osobama sa rinitisom, sinuzitisom i bronhitisom. 

Umiruje gornji i donji respiratorni trakt 

Pomaže disanje i razrijeđuje sekret u disajnim putevima. 

Djeluje protivupalno i antibakterijski.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva