GE132+ Natural antioxidant formula, 60 kapsula

141,38 KM
Sa PDV-om

GE 132+ NATURAL je dodatak ishrani čiji sastojci ispoljavaju snažno antioksidativno dejstvo, te se koristi kao dodatak terapiji bolesti srca i krvnih sudova, malignih oboljenja, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća.

Količina
Add to wishlist

GE 132+ NATURAL je dodatak ishrani čiji sastojci ispoljavaju snažno antioksidativno dejstvo i poboljšavaju opšte stanje organizma.

Sastav:

Ekstrakt gljive Ganoderma lucidum, matična mliječ, resveratrol, likopen, sulforafan.

Doziranje i način primjene:

Uz redovnu terapiju već nastalog oboljenja: 2x1 kapsule dnevno, prije doručka i ručka.

Ukoliko osobe imaju problem sa organima za varenje kapsule mogu uzimati uz obrok ili neposredno poslije obroka.

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 7 godina, trudnicama dojiljama, osobama sa transplantiranim organima kao i osobama alergičnim na bilo koji sastojak preparata.

INTERNATIONAL H

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Oral-B ultrathin zubna četkica

8,19 KM

0.01 mm ultratanka vlakna obezbjeđuju nježno čišćenje i prodiranje duboko između zuba, njegujući desni.

Ergonomična drška dizajnirana je za veći komfort i bolju kontrolu.

Za bolju njegu preporučuje se promjena četkice na svaka 3 meseca, čim vlakna izblijede.

DUREX Intense, 3 komada

6,67 KM

Durex Intense Orgasmic kondomi savršeni su ako želite dodatno zadovoljstvo za oba partnera. Imaju rebraste i tačkaste izbočine. Dodatno su lubricirani i povećavaju osjetljivost. Imaju Easy-On oblik. Elektronički su testirani.

Čisti kožu od svih nečistoća i uklanja šminku, ostavljajući kožu svježom i čistom - miceli estera masnih kiselina privlače nečistoće, bez potrebe za trljanjem kože sa blaznicom. 

Ne iritira oči - čistoća koju osigurava termalna voda ne izaziva iritacije čak ni kod veoma osjetljive kože. 

Ne isušuje kožu - Hijaluronska kiselina i Hidroveg®VV kompleks omekšavaju kožu i održavaju odgovarajuću hidrataciju rožnatog sloja. 

  • Nekomedogena
  • Ne ostavlja film na koži
  • Testirana od strane osoba koje nose kontaktne leće
  • Oftalmološki testirana

Protiv ispadanja kose.
Nadopunjujući šampon protiv ispadanja kose. Jača i revitalizira beživotnu kosu. Nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

Anaphase+ šampon je savršena nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose. Formula sadrži vitaminski kompleks, koji nudi osnovne hranjive sastojke nužne za rast snažne kose. Monolaurin će usporiti ispadanje kose djelujući na enzime koji su za njega naročito odgovorni. Specifična formula daje volumen, što je učinak koji se posebno očekuje kod kose sklone ispadanju.

HYALU B5 serum prva je dermatološka korekcija La Roche-Posay za obnovu i trenutno popunjavanje kože i značajno smanjenje  bora. Djeluje hidratantno i zaglađujuće. Za sve tipove kože. Ispitano na osjetjivoj koži, čak i nakon površinskih estetskih postupaka (injekcija i pilinga). Glatka, svježa i stapajuća tekstura za osjećaj ugode za Vašu kožu.

Sadrži termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay. Formula obogaćena dvjema čistim hijaluronskim kiselinama (fragmentirana i hijaluronska kiselina velike molekulske mase) i vitaminom B5. Hijaluronska kiselina: smanjuje bore, koži vraća volumen te povećava elastičnost kože. Vitamin B5 poznat je po svojem umirujućem učinku. Potiče se obnavljanje i otpornost kože

DUREX Feel Ultra Thin, 10 komada

15,30 KM

Durex Feel Ultra Thin kondomi izuzetno su tanki za bolji osjećaj tokom seksa.

Iako su tanji od standardnih Durex kondoma, osiguravaju istu razinu pouzdanosti i sigurnosti.

Prozirni su i lubricirani.

Dermatološki su i elektronički ispitani.

EFFACLAR Gel nježno čisti masnu kožu bez efekta isušivanja zahvaljujući blagim agensima za čišćenje koji su odabrani po strogom postupku da obezbijede dobru toleranciju. Uklanja nečistoće i višak sebuma, čineći kožu čistom i osvježenom.

Uklanja nečistoće i višak sebuma. Nežno uklanja prljavštinu sa kože. Smanjuje vidljivost mitisera i kontroliše sjaj. Čini kožu čistom i osvježenom.

Koristite mlaku vodu za lakše otčepljavanje pora. Trljajte između dlanova dok se ne stvori pjena, a zatim lagano umasirajte na t-zonu i vrat. Nanositi kružnim pokretima. Isprati hladnom vodom da bi se lakše zatvorile pore.

Capilarte šampon - tretman za stimulaciju rasta kose preporučuje se osobama koje pate od prekomjernog gubitka kose različitih etiologija, uključujući gubitak kose uzrokovan genetskim ili hormonalnim uzrocima.

Također, namijenjen je i osobama koje, usljed terapije lijekovima, stresa i opšte slabosti organizma, pate od privremenog ili trajnog gubitka kose. Specijalna formula sa dokazanom in vivo* učinkovitošću aktivira i jača ćelije folikula dlake i intenzivira rast kose. Šampon nježno čisti kosu i vlasište bez narušavanja fiziološke ravnoteže mikrobioma.

Rezultat: Vidljivo smanjenje gubitka kose i stimulacija rasta nove, zdrave kose, 110% više dlake na ispitanom dijelu kože glave nakon 3 mjeseca tretmana.

Dr Colić Beauty Therapy antirid njega namijenjena za njegu nježne i osjetljive kože područja oko očiju i usana. Boravak na suncu, mimika i vrijeme uzroci su nastajanja sitnih bora i te dijelove kože lica potrebno je posebno njegovati.

Lagana hidrirajuća krema pomaže da se izbriše izgled finih linija i bora. Hijaluronska kiselina sprečava isušivanje kože, produbljivanje bora oko očiju i usana čineći kožu mekom i elastičnom. Ulje sjemenki crnog grožđa djeluju kao antioksidans, sprečavaju negativan uticaj slobodnih radikala, obnavljaju kožu i vraćaju joj prirodni balans. Jojobino ulje održava hidro-lipidni sloj kože, a pantenol intenzivno regeneriše kožu i poboljšava vlažnost. Za sve tipove kože.

Umirujući i pročišćavajući gel za čišćenje koji djeluje protiv crvenila i perutanja kože

  • Nježno čisti i pročišćava
  • Sprječava razvoj iritanasa
  • Umiruje iritiranu kožu
  • Izuzetno blaga formulacija bez sapuna koja poštuje fiziološku pH vrijednost kože
  • Bez sapuna - neparfemisano

Inovacija nastala kao rezultat BIODERMA ekspertskih istraživanja biologije kože, Sensibio DS+ Gel efikasno djeluje protiv uzroka crvenila i perutanja. Pomaže u sprječavanju razvoja gljivice Malassezia, iritansa koji pogoršava stanje kože sklone crvenilu i perutanju.

Rilastil Acnestil zaštitna krema SPF50+ 40 ml
Fotoprotektivna nježna emulzija za lice, namijenjena koži sklonoj aknama. Formula sa visokim zaštitnim faktorom pruža zaštitu od sunca od širokog spektra UVB i UVA zraka, sprečava opekotine od sunca, pjege od sunca i osip. Poboljšava elastičnost kože i daje joj lijep, zdrav izgled.
Prije upotrebe protresti, ravnomjerno nanijeti na lice najmanje 30 minuta prije izlaganja suncu; ponoviti prema potrebi nekoliko puta dnevno.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva