BiVits ACTIVA Calcium Vitamin D3 1000IU, 60 tableta

21,99 KM
Sa PDV-om

BiVits ACTIVA Calcium Vitamin D3 1000IU predstavlja formulu koja u jednoj tableti sadrži 400 mg kalcijuma i 1000 IU vitamina D3 i obezbjeđuje njihov sinergistički efekat koji doprinosi normalnoj gustini i strukturi kostiju, pravilnoj funkciji mišića, kardiovaskularnog i imunološkog sistema.

Količina
Add to wishlist

BiVits Calcium Vitamin D3 1000IU doprinosi:

Zdravlju i normalnoj gustini kostiju,

Normalnom tonusu i funkciji mišića,

Zdravlju srca i krvnih sudova,

Normalnoj nervnoj funkciji,

Jačanju imunološke funkcije organizma.

Pakovanje: 60 tableta.

Primjena: 1 tableta dnevno.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Arganovo ulje na mnoge je načine dragocjeno, a tradicionalna priprema samo je jedan od njih.

Žene ručno beru i sakupljaju oraščiće, razbijaju ih kamenom i koštice koje se nalaze u oraščiću melju u gustu pastu. Pastu potom cijede, kako bi dobile ulje. 

Brojne su dobrobiti arganovog ulja koje Marokanke vijekovima koriste u ritualima uljepšavanja: smiruje nadraženu i oštećenu kožu, hrani je i poboljšava elastičnost, a mogu ga koristiti i trudnice za prevenciju nastanka i tertman već postojećih strija. Povećava elastičnost kože, regeneriše je, štiti od negativnog UV zračenja.

Argan i Vanilla body butter preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.

LISCIANI Roller Ball

51,48 KM

Zabavni toranj napravljen od plastike kako bi se lopta mogla spustiti. S velikom životinjskom igrom na dnu gdje lopta završava, djeca se mogu igrati s farmom,šumom i morskim životinjama.

Za uzrast od 1 godine starosti.

Higijenski ulošci s krilcima Naturella Ultra Normal i mirisom kamilice imaju izuzeto moćnu upijajuću jezgru koja brzo odvlači tekućinu od kože pružajući pouzdanu zaštitu. I dalje su tanki i mekani, a zahvaljujući losionu Dermacrem koji sprječava iritacije, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Tražite li pouzdanu zaštitu koju su odobrili i dermatolozi, birajte higijenske uloške Naturella Ultra, dostupne u još dvije mirisne varijante: s mirisom nadahnutim zelenim čajem ili nevenom. Za dodatnu njegu i zaštitu tokom noći isprobajte varijantu Naturella Ultra Night s dužim zadnjim dijelom.

MAM Feel Good bočica 2+m, 260 ml

21,34 KM

MAM Feel Good staklena boca (2+ mjeseci) izrađena je od visokokvalitetnog stakla otpornog na temperaturu, za svakodnevno korištenje.

Može se brzo zagrijati i ohladiti, očistiti u perilici posuđa i sterilisati na visokim temperaturama.

Postepena skala s leđa omogućava precizno mjerenje.

  •     Ergonomski okrugli oblik boce - lako se drži.
  •     Izuzetno širok otvor za lako punjenje i čišćenje.
  •     MAM Bočica sa SkinSoft ™ silikonskim sisačem za poznati osjećaj - prihvatilo ga 94% beba.

VIGA Vozić za divlje životinje

16,31 KM

Drvena slagalica umetaljka na postolju, sa točkovima, set koji se sastoji od četiri elementa čijim građenjem se dobija vozić i 3 figure divljih životinja.

Sve VIGA igračke izrađene su od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja. Pogodno za djecu od 3+ godine.

ORAL B OXYJET Sistem za čišćenje

182,89 KM

Oral-B Oxyjet Sistem za čišćenje prvi i jedinstveni oralni irigator sa tehnologijom mikromjehurića. Posebno kreiran da uklanja plak i pruža osjećaj čistoće nakon pranja zuba.

Oxyjet miješa vodu i vazduh i pod pritiskom stvara milione mikromjehurića koji napadaju kamenac. Posebno je indikovan kod gingivitisa, parodonotopatije, zbijenog zubnog niza, protetskih nadoknada i svih ostalih za četkicu teško dostupnih područja.

Oral-B Oxyjet Irigator-Tuš posjeduje:

1. Dugme za podešavanje pritiska

2. Veliki rezervoar (600ml) - može voda sa česme, hlorheksidin i 3% hidrogen (vodonik-peroksid)

3. Dvije vrste mlaza:

  • Spiralni raspršujući mlaz za nježno čišćenje i masažu desni,
  • Usmjereni pulsirajući mlaz.

Lijek Visine se koristi za lokalnu primjenu. Primenjuje se kod odraslih i djece starije od 12 godina. VISINE rastvor treba da se koristi samo za male iritacije oka nastalih usljed infekcije oka. Prisustvo stranog tijela u oku ili hemijske povrede oka zahtjevaju hitan pregled i terapiju od strane ljekara.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva