BiVits ACTIVA Vitamin B12 1000µg, 60 tableta

24,72 KM
Sa PDV-om

Formula koja u jednoj tableti obezbjeđuje 1000 µg vitamina B12. Namijenjena je za prevenciju razvoja deficita, ali i tretman već postojećeg nedostatka vitamina B12.

Količina
Add to wishlist

Formula je posebno pogodna za vegane, vegetarijance i osobe koje ishranom ne mogu da unesu adekvatne količine vitamina B12.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

PAD detektor nepravilnosti pulsa ( Pulse Arythmia Detection) analizira frekvenciju pulsa i detektuje nepravilne srčane otkucaje tokom mjerenja krvnog pritiska. Ukoliko se tokom mjerenja javi nepravilan rad otkucaj srca, pojaviće se simbol za PAD na dispelju. Microlife mjerači krvnog pritiska mogu da razlikuju aritmije od drugih nepravilnosti zahvaljujići velikoj tehničkoj preciznosti mjerenja.

DUREX Strawberry Lube, 50 ml

11,09 KM

Durex Strawberry lubrikant pomaže da začiniti svoj seksualni život. Uživajte u intimnom iskustvu uz aromu jagode cijele godine. Durex  lubrikanti otklanjaju vaginalnu suvoću i intimnu nelagodu te stvaraju senzualno iskustvo za oboje.

Nježno uklanja nečistoću i prekomjernu masnoću poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože.

Za lice i tijelo. 

Cleanance gel za čišćenje namijenjen je masnoj i problematičnoj koži sklonoj nastanku akni.

Odmah nakon upotrebe koža je matirana, svježa, pročišćena i glatka.

Nakon 3 sedmice upotrebe Cleanance gela za čišćenje znatno je smanjeno prekomjerno lučenje sebuma te broj prištića i mitisera.

BiVits ACTIVA Hrom je Posebna formulacija koja obezbjedjuje 200µg hroma u jednoj tableti. BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, oblik koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i raspoloživost hroma u organizmu.

BiVits Hrom doprinosi:

– Održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi,

– Normalnom metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina,

– Regulaciji apetita,

– Pravilnom energetskom metabolizmu.

BiVits Hrom se posebno preporučuje kod:

– Insulinske rezistencije,

– Dijabetesa melitusa tip 2,

– Prekomjerne tjelesne mase i gojaznosti,

– Intenzivnog fizičkog napora i sporta.

Upotreba: 1 tableta dnevno

Serapinn forte sadrži 120 000 SPU enzima serapeptaze koji se u svijetu koristi više od 30 godina.

Ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Smanjuje upalu, otok, ublažava bol, razlaže mukus, razgrađuje fibrin.

Način upotrebe i doziranje:

1 kapsulu dnevno popiti sa oko 200 ml vode.

Pakovanje: 10 gastrorezistentnih kapsula

Pampers pelene active baby 5 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 5

Aparat za mjerenje krvnog pritiska za nadlakticu BP 3AG1 omogućava precizno i komforno mjerenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mjesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Gratis digitalni termometar MT16F1.

Rok garancije: 3 godine

Savjeti: Izbegavajte aktivnosti, jelo i pušenje neposredno prije mjerenja. Sjedite 5 minuta prije mjerenja i opustite se. Mjerite uvijek na istoj ruci (obično lijeva ruka) i na ruci sa višim krvnim pritiskom. Skinite dijelove odeće i sat npr, tako da Vam nadlaktica bude slobodna. Provjerite da li koristite ispravnu veličinu manžetne (prikazano na manžetni). Zategnite manžetnu, ali ne previše stegnuto. Provjerite da li je manžetna 2 cm iznad lakta.

MeiLab Bršljan ulje, 200 ml

7,60 KM

Bršljan ulje je efikasan preparat namijenjen masaži kože zahvaćene celulitom. Specifična kombinacija ekstrakta bršljena i ekstrakta nevena, kao aktivni princip Bršljan ulje, pospješuje prokrvljenost kože. Redovnom upotrebom Bršljan ulja, koža postaje elastična i zategnuta.

Autan Junior losion je sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je djelotvoran i nježan zbog toga prikladan za djecu i osjetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nježna.

VIGA Guralica patka

18,11 KM

Guralica je igračka za motivaciju pri prohodavanju. Ona pruža oslonac i podstiče dijete na koračanje. Izuzetno je korisna kod djece koja nisu voljna za šetnju, nisu sigurna pri prohodavanju ili kod djece kojoj je potrebna dodatna stimulacija za koračanje.

• igračka za prve korake

• zaobljene ivice

• ergonomska drška

• simpatična figura omiljene životinje

• perlice kao zvučni stimulans

• wash friendly

• dimenzije: 55 x 8,5 x 8 cm

• za djecu: 12 m +

ČAJ BOSILJAK Galenfarm, 50g

2,81 KM

Bosiljak je jedna od najkorišćenijih biljaka na svijetu. Može se koristiti za kuvanje, kao začin, kao čaj, a zbog njegovog blagotvornog djelovanja na tijelo i kožu, poznata je i njegova upotreba za različite suplemente. U bosiljku se mogu naći sledeći vitamini: vitamin A, vitamin K, vitamin C i vitamin B6; a od minerala bosiljak sadrži magnezijum, mangan, kalijum i gvožđe.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva