CeraVe Hidratantna njega za lice, 52 ml

24,39 KM
Sa PDV-om

Izuzetno lagana hidratantna njega za lice za normalnu do suhu kožu.

Količina
Add to wishlist

Posebno formulisana za hidrataciju normalne do suhe osjetljive kože. Ultra lagana formula hidratizira kožu i pomaže u zaštiti kožne barijere.

S 3 ceramida koji prirodne postoje u koži te hijaluronskom kiselinom, sastojcima neophodnima za potporu kožnoj barijeri i zadržavanje vlage. Koristi patentiranu tehnologiju MVE® za nadoknadu ceramida i kontrolirano otpuštanje dugotrajne hidratacije.

Preporučena upotreba zajedno sa CeraVe proizvodima za čišćenje.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Bademovo ulje je kozmetičko ulje, odlično za njegu kože i kose. Odgovara svim tipovima kože. Koristi se za masaže, skidanje šminke i u aromaterapiji kao noseće ulje. Često se koristi u kozmetičkim proizvodima zbog svog blagotvornog djelovanja na kožu, kosu i nokte te zbog visokog sadržaja vitamina i antioksidanasa. 

BiVits ACTIVA Selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu.

BiVits Selen doprinosi:

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Pravilnoj funkciji imunog sistema,

– Normalnoj reprodukciji i procesu spermatogeneze,

– Održavanje normalne kose, kože i noktiju.

Upotreba: 1 tableta dnevno

Oral-B Kids 3+ years zubna četkica

4,91 KM

Četkica za zube Oral B Kids 3-5 Years Frozen produbit će kod djece na razigran način higijenske navike. Zahvaljujući veselom dizajnu pranje zuba postaće zabava.

Karakteristike:

nježno i pouzdano pere zube,

dobro se drži u ruci,

nježno njeguje zubno meso,

razigrani dizajn za djecu.

VICHY HOMME Antiperspirant za muškarce sa 72-satnom zaštitom od znojenja za vrhunsku regulaciju. Optimalna tolerancija. Dugotrajan učinak antiperspiranta i zaštite od znojenja u svakoj situaciji. Reguliše znojenje i vlažnost 72 sata. Koža je nježna na dodir bez osjećaja ljepljivosti ili nadraženosti tokom cijelog dana i duže.

VIGA Puzle SAT

15,87 KM

Viga Clock Puzzle - na zabavan način učićete svoje dijete da zna gledati na sat. Namijenjena je djeci uzrasta 24+ mjeseci.

Puzzle su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i sigurnih boja, bez oštrih ivica.

Pampers pelene active baby 5 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 5

Vital Plus Active H3 za lice, vrat, dekolte. 70% hranjivosti - 30% hidratacije.

Emulzija s visokom gradacijom hranjivih supstanci. Primjerena za vrlo dehidriranu, tanku, zrelu kožu koja treba ULTRA HRANJIVO i REVITALIZIRAJUĆE djelovanje.

Savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče, prilagođavajući količinu kreme koju koristimo. Ujutro koristimo minimalnu, a naveče obilniju količinu kako bi optimizovalii revitalizirajuće i učvrščujuće djelovanje koje se naročito događa tokom noći.

ČISTA HIJALURONSKA KISELINA I MINERALI. Vitamini B3 & E + Skvalan.
Laboratorije Vichy prvi put su obuhvatile ključne elemente potrebne koži u laganoj kremi koja se lako upija i zadržava vlažnost te dugotrajno poboljšava hidrataciju do 72 časa i obnavlja zaštitnu kožnu barijeru. Testirano pod dermatološkim nadzorom za osjetljivu kožu.

Prirodan preparat, napravljen po provjerenoj recepturi, na bazi meda i medicinske gljive kordiceps. Ne sadrži vještačke boje, konzervanse i druge aditive.

Preporučuje se:

- za poboljšanje imuniteta,

- za prevenciju i kao pomoćno sredstvo u tretmanu malignih bolesti,

- kod infektivnih i toksičnih oštećenja jetre i bubrega,

- u prevenciji kardiovaskularnih poremećaja,

- kod kamena u bubregu.

Rujevina je izuzetno ljekovita biljka, te se zbog toga koristi za čišćenje organizma i mnogih drugih problema, suzbijanje dijareje, čira na želucu i urinarnih tegoba. Potražnja za rujevinom, kako čajem tako i kapima, biva svakodnevno sve veća, jer su se mnogi uvjerili u njena pozitivna dejstva.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva