ENERGY 4LIFE Barley Grass 30 kesica

60,00 KM
Sa PDV-om

IZDANAK JEČMENE TRAVE Odličan je izvor proteina, snabdjeva nas aminokiselinama u razmjerama koje se smatraju pogodnim za ljude. 

Količina
Add to wishlist

Od ukupno 102 minerala koja postoje u prirodi, mlada ječmena trava sadrži 92 i samim tim ima mnoge dobrobiti za zdravlje – izvanredan je izvor beta karotina, folne kiseline, vitamina K, gvožđa i kalcijuma, lako razloživog proteina, vitamina C, i mnogih vitamina B uključujući i vitamin B12. Mlada ječmena trava smanjuje holesterol, visok pritisak, povećava izdržljivost i energiju, blagotvorna je kod alergija, bolesti želuca i crijeva, ždrijela i sinusa, bolesti bubrega i srca, oboljenja desni i ždrijela, kožnih bolesti, pomaže kod čira na želucu, otpornost kod kose, kože i noktiju, koristi se za prevenciju u uslovima postojanja karcinoma i pruža zaštitu od štetnog dejstva radijacije.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Sadrži kompleks UVA i UVB filtera, napredni sustav zaštite, Physavie, PCA cinka, PCA mangana, PCA kalcija, alantoin, termalnu vodu.

Preporučuje se za suhu i normalnu kožu.

  • Pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu od UVA i UVB zračenja-SPF 50+ i IR
  • Osigurava optimalnu hidrataciju kože
  • Fotostabilna i vodootporna
  • Hipoalergeno

AURA BROW BAR Set za obrve

24,94 KM

Poklon set za žene sadrži pincetu, maskaru za obrve od 4,5 ml i olovku za obrve od 0,09 g.

Brow maskara za obrve – Dark Brown

Browmatic olovka za precizno iscrtavanje obrva – Dark Brunette

AURA Brow Bar set za obrve sadrži pincetu i 2 best seller proizvoda za lako postizanje savršenog i prirodnog izgleda obrva. BROWMATIC olovka za obrve izuzetno je fina i precizna te omogućuje transformaciju obrva u nekoliko poteza: od bezizražajnih i neoblikovanih do urednih obrva idealnih za vaše lice. AURA BROW maskara pruža definirane obrve punog volumena i prirodnog izgleda. Maskara je gelaste teksture i lako se nanosi, u samo par poteza.

Za normalnu do vrlo suhu kožu

CeraVe hidratantno ulje pruža pjenasto čišćenje koje ostavlja dugotrajan osjećaj ugode na koži. Za lice i tijelo.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje pogodno je za svakodnevnu upotrebu, a zahvaljujući formuli pjenastog ulja, nježno čisti, hidratizira i umiruje kožu na licu i tijelu te joj daje zdrav i osvježen izgled.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje razvijeno je u suradnji s dermatolozima te sadrži i 3 esencijalna ceramida, glicerin i hijaluronsku kiselinu. Nježno i učinkovito uklanja prljavštinu, masnoću i nečistoće s kože pri optimalnoj pH vrijednosti te pruža hidrataciju do čak 24 sata.

Uz to sadržava trigliceride i skvalan – sastojke koji su prirodno prisutni u koži – jedinstvena formula čuva barijeru kože i pruža joj osjećaj ugode bez ljepljivosti.

Pouzdanost veća od 99% u utvrđivanju vaša dva najplodnija dana- uz jasne rezultate bez pogreške. U svakom ciklusu žena može zatrudniti samo tokom nekoliko dana. ClearBlue Digital test za utvrđivanje ovulacije pomaže u povećanju vaših izgleda da prirodno zatrudnite utvrđujući vaša 2 najplodnija dana u svakom ciklusu mjerenjem promjena u razini ključnog hormona plodnosti – luteinizirajućeg hormona (LH).

DUREX Feel Thin, 3 komada

5,20 KM

Durex Feel Thin kondomi izuzetno su tanki za bolji osjećaj tokom seksa.

Iako su tanji od standardnih Durex kondoma, osiguravaju istu razinu pouzdanosti i sigurnosti.

Prozirni su i lubricirani.

Dermatološki su i elektronički ispitani.

ČAJ BOSILJAK Galenfarm, 50g

2,81 KM

Bosiljak je jedna od najkorišćenijih biljaka na svijetu. Može se koristiti za kuvanje, kao začin, kao čaj, a zbog njegovog blagotvornog djelovanja na tijelo i kožu, poznata je i njegova upotreba za različite suplemente. U bosiljku se mogu naći sledeći vitamini: vitamin A, vitamin K, vitamin C i vitamin B6; a od minerala bosiljak sadrži magnezijum, mangan, kalijum i gvožđe.

LIDERA dezodorantska krema, 50ml

4,72 KM

Lidera dezodorans krema sprječava pojavu neprijatnog mirisa od znojenja. Krema sadrži supstancu koja na sebe vezuje neprijatan miris, a pri tome ne sprječava znojenje. Krema djeluje nekoliko dana. Ne sadrži konzervanse, alkohol i ima blag miris. Preporučuje se osobama koje imaju jači miris tijela i svima onima koji ne mogu da koriste dezodoranse na bazi alkohola.

JEDINA pumpa na tržištu koja omogućava ručno i električno izdajanje.

Priručnu i praktičnu pumpu odlikuju karakteristike koje će vam olakšati njezinu upotrebu. Zbog mekanog nastavka koji nježno prianja dojci, vakuuma koji oponašava djetetovo sisanje i time dodatno stimuliše nastajanje mlijeka, vrlo tihog motora i digitalnog ekrana na kojem možete pratiti postupak izdajanja - izdajanje mlijeka je potpuno bezbrižno.

Pumpa se potpuno prilagođava obliku dojke i osigurava efikasno i bezbolno istiskanje mlijeka. 9 programa simulacije i 9 programa izdajanja omogućava individualno prilagođavanje djelovanja pumpe svakoj ženi. Zbog punjive baterije koja drži do 5 sati, možete pumpu nositi sa sobom, a možete je u dva koraka promijeniti u ručnu pumpu za izdajanje.

Contractubex se sa uspjehom koristi za liječenje ožiljaka preko 50 godina. To je najprodavaniji lijek za ožiljke u preko 60 zemalja i redovno ga preporučuju ljekari u cijelom svijetu.

Efikasnost Contractubex gela dokazana je u brojnim kliničkim studijama. Njegova jedinstvena kombinacija tri aktivna sastojka koja duboko prodire u kožu, smanjuje ožiljak iznutra. 

Providni gel sadrži aktivne sastojke koji pospješuju proces izlječenja unutar kože, regulišu proizvodnju ožiljnog tkiva i pozitivno utiču na proces formiranja ožiljka:

1. Ekstrakt Allium Cepae

2. Heparin

3. Alantoin

STRIET MELEM, 200ml

15,73 KM

STRIET MELEM je prirodni melem za strije koji spriječava njihov nastanak, a otklanja i već nastale strije. Koristi se u trudnoći, kod strija nastalih promjenom težine, u pubertetu. Poslije upotrebe, koža je meka i nježna.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva