La Roche Posay Lipikar Xerand krema za ruke, 50ml

10,47 KM
Sa PDV-om

Obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj kože i daje koži mekoću i podatnost.

Količina
Add to wishlist

Zahvaljujući svojim hidratantnim i obnavljajućim sastojcima, krema obnavlja hidrolipidni sloj i kožu čini elastičnom i mekom. Za veći osjećaj ugode, ostavlja lagan, nemasni sloj koji prodire u kožu. Vodootporna je i štiti kožu ruku od svakodnevnih vanjskih faktora.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

NBL Immuno FORMULA, 30 tableta

40,21 KM

NBL Immuno Formula je novi, premium dodatak ishrani koji osigurava podršku jačanju imuniteta i procesima metabolizma energije. Odbrojali smo narodnim receptima naših baka. Rješenje za bolji imunitet i metabolizam se nalazi u samo jednoj tableti NBL Immuno Formule dnevno.

VIRANTO Adults, 20 kapsula

11,78 KM

Primjenjuje se kod oslabljenog imunog sistema, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i djece starije od 12 godina.

Sadrži ekstrakte ploda zove, acerole i šipurka, ekstrakt korijena pelargonijuma, cink, bakar i vitamin D. Plodovi acerole i šipurka sadrže prirodni vitamin C.

Pelargonium je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa). Ekstrakt ploda crne zove posjeduje provjereno dejstvo na viruse. Cink je izuzetno jak stimulator, a šipurak - izvor vitamina C visoke koncentracije. Acerola sadrži 50-100 puta više vitamina C.

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci starosti ispod 12 godina.

Matični mliječ u medu je visokokvalitetan i kompleksan prirodni preparat koji krije tajnu nezamjenljivihi dragocjenih pčelinjih proizvoda. U pitanju je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smješi od izabranih vrsta prirodnog pčelinjeg meda i standardizovanog liofilizovanog matičnog mliječa sa dodatkom vitamina C.

Ovaj prirodni preparat pojačava fizičku izdržljivost, pospešuje protok krvi, regeneriše organizam, jača imunološki sistem, smiruje nerve, pojačava apetit, stimuliše psihičko raspoloženje i dovodi do opšteg porasta vitalnosti organizma.

GALENFARM Bebi krema, 200 g

7,72 KM

Bebi krema od Galenfarma je 100% prirodna i namijenjena je za svakodnevnu njegu i zaštitu bebine osjetljive kože. Lako se utrljava i brzo resorbuje u kožu ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava dalje isušivanje i pomaže u odbrani od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Kremu mogu koristiti i odrasli.

PAMPERS ACTIVE BABY 3, 6-10 kg, 29 kom.

14,48 KM

Pampers pelene active baby 3 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 3

Eucerin DermoPure Protective Fluid sprječava kožne nepravilnosti i konačno rješava problem tragova akni na temelju 3 ključna faktora:

Protiv hiperpigmentacije: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni izazvanog suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

Protiv nepravilnosti: Sprječava nastanak nepravilnosti i umiruje kožne iritacije.

Protiv sjaja: Pruža dugotrajan, suv i matiran izgled kože.

Dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima B skupine.

Vitamin B1 (tiamin) i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnoj funkciji srca. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Vitamin B2 (riboflavin), niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folat (folna kiselina) i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva