SOLGAR B COMPLEX + VITAMIN C, 100 tableta

53,10 KM
Sa PDV-om

Proizvod je sinergistička formula vitamina B-kompleksa i vitamina C.

Količina
Add to wishlist

Vitamini B3, B6, B12, folna kiselina i vitamin C smanjuju umor i iscrpljenost i doprinose normalnoj psihološkoj funkciji. Vitamini B2, B3 i biotin doprinose održavanju normalne kože i sluznice. Dio vitamina B-kompleksa doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Ujedno sadrži i vitamin C koji doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VRBOVICA ČAJ Galenfarm, 50g

5,34 KM

Vrbovica se naročito dobro pokazala kod otežanog mokrenja uzrokovanim uvećanom prostatom, kao i bolova u bubrezima izazvanim infekcijama, upalama, bakterijama. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše kao i infekcije bakterijama, rektalnog krvarenja, poboljšavanja probave, liječenju i otklanjanju infekcija mokraćnog sustava kod žena.

Povećana prostata može da se odrazi sa niskim seksualnim nagonom. Zbog toga redovno konzumiraje čaja od vrbovice može da poboljša seksualnu funkciju muškarca. Kod pacijenata koji su operisali prostatu, čaj od vrbovice uklanja osjećaj pečenja i ostale tegobe koje se javljaju u postoperativnom periodu. Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspješno eliminiše, kao i infekcije bakterijama.

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Obje djelotvorne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3, te posljedično, umiruje iritacije, podržava funkcije barijere kože i ciklus biološke obnove epiderme.

Krema umiruje kožu i ubrzava regeneraciju epiderme - Bisabolol ublažava iritacije i sprječava crvenilo kože. Pored toga, ulje sjemenki lana i shea puter ubrzavaju regeneraciju iritirane epiderme.

Preporučena za zaštitu osjetljive kože lica djece i novorođenčadi od prvog mjeseca života, od UVA i UVB zračenja tokom izlaganja suncu.

Smanjuje crvenilo i otekline kože, smiruje iritacije – Neutrazen 2,5% je neuropeptid koji smanjuje simptome neurogene upale kože. Također sprječava nastanak i smanjuje iritacije na koži koje su uzrokovane fizičkim oštećenjima ili izlaganjem UV zračenju.

Poboljšava stanje kapilara – Ennacomplex 4% je mješavina biljnih ekstrakata koji djeluju specifično na oštećene kapilare. Jača krvne žile i smanjuje njihovu krhkost, poboljšavajući izgled kože. Ima protuupalna svojstva; u kombinaciji s alantoinom smanjuje iritacije.

Smanjuje vidljivost crvenila – Troxerutin – visoko upijajući oblik rutina, jača stijenke krvnih žila. Hladi i umiruje kožu – Questice smanjuje osjećaj peckanja i svrbeži na koži s proširenim kapilarima.

PREPORUČENO ZA: kožu zahvaćenu kuperozom i rozaceom.

Obnavljajuća krema za ruke za suhe i grube ruke. Posebno formulisana za vrlo suhu, grubu i ispucalu kožu ruku. CeraVe obnavljajuća krema za ruke ima nemasnu formulu koja duboko hidrira suhu, ispucalu kožu ruku i štiti barijeru kože.

S 3 ceramida koji prirodne postoje u koži te hijaluronskom kiselinom, sastojcima neophodnima za potporu kožnoj barijeri i zadržavanje vlage. Koristi patentiranu tehnologiju MVE® za nadoknadu ceramida i kontrolirano otpuštanje dugotrajne hidratacije.

Mapez sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efekasnih, prirodnih ekstrata pogodna za upotrebu i kod djece od prvog dana života. Mapez sprej ima miris prirodnog porijekla koji je prijatan za ljude, a neprijatan za insekte. Nanošen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muhe i ostale insekte. Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu. 

Biofar vitamin C 1000 mg je dodatak ishrani koji ima antioksidantno dejstvo i obezbjeđuje visoke doze vitamina C organizmu. Potreba za ovim vitaminom se javlja kod pušača, osoba kojima je oslabljen imuni sistem i za poboljšanje opšteg stanja odraslih osoba i adolescenata.

Doziranje i način primjene

Rastvoriti šumeću tabletu u vodi i nakon rastvaranja popiti. Ne treba prekoračivati dnevnu dozu vitamina.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva