SOLGAR ASTAXANTHIN 5MG, 30 tableta

41,71 KM
Sa PDV-om

Izrazito snažna formulacija, u samo jednoj kapsuli dnevno sadrži 5 mg astaksantina iz alge Haematococcus pluvialis, prirodnog izvora s najvećom koncentracijom astaksantina.

Količina
Add to wishlist

Astaksantin je karotenoidni pigment iz skupine ksantofila. Prirodno se nalazi u mnogobrojim morskim životinjama (ribe, alge) gdje doprinosi njihovoj obojenosti. Astaksantin je snažan antioksidant zbog svoje jedinstvene molekularne strukture, pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u održavanju prirodne i zdrave kože.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Drvene kocke sa životinjama, brojevima, biljkama i oblicima sa svake strane kocke. Možete ih složiti kao piramidu, jedne na drugu. Igračka ima šareni, bezopasni dizajn boja.

Igra s kockicama razvija motoričke sposobnosti i kreativno razmišljanje.

Dimenzije najveće kocke su pribl. 11 x 11 cm.

Izrađeno je od kvalitetnog i otpornog materijala.

Materijal: Drvo

Uzrast: 1+

Aparat za mjerenje krvnog pritiska za nadlakticu BP 3AG1 omogućava precizno i komforno mjerenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mjesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Gratis digitalni termometar MT16F1.

Rok garancije: 3 godine

Savjeti: Izbegavajte aktivnosti, jelo i pušenje neposredno prije mjerenja. Sjedite 5 minuta prije mjerenja i opustite se. Mjerite uvijek na istoj ruci (obično lijeva ruka) i na ruci sa višim krvnim pritiskom. Skinite dijelove odeće i sat npr, tako da Vam nadlaktica bude slobodna. Provjerite da li koristite ispravnu veličinu manžetne (prikazano na manžetni). Zategnite manžetnu, ali ne previše stegnuto. Provjerite da li je manžetna 2 cm iznad lakta.

Becutan šampon i pjenušava kupka za djecu 2u1 predstavlja odličnu kombinaciju dva proizvoda za njegu i higijenu dječje kože te njegu kose u jednom potezu. Dvostruka namjena proizvoda prilagođena je potrebama dječje kože i kose. Ekstrakt aloe vere umiruje i štiti od pojave iritacije, a D-pantenol reguliše vlažnost kože i ne dopušta njezino sušenje. Nakon kupanja koža će biti nježna i mekana, a kosa vašeg djeteta lagana i sjajna. Becutan šampon i pjenušava kupka za djecu 2u1 ne sadrži sapun, alkohol ni parabene.

Neobrađeno, djevičansko kokosovo ulje savršeno je kao ulje za masažu, losion za tijelo, nježni, hidratantni piling, sredstvo za čišćenje lica i odstranjivač šminke.

Jako je djelotvorno kao regenerator koji dubinski hrani kožu i kosu.

Osim što ima antibakterijsko delovanje, ono savršeno umiruje nadraženu kožu.

Sa malo kokosovog ulja savršeno ćete ukloniti svu šminku sa lica.

Kokosovo ulje blokira do 20 % sunčevih zraka.

Preporučuje se za tretman kože prije i nakon izlaganja suncu za djecu, odrasle, posebno za osobe koje imaju kožne probleme kao sto su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.

Za svakodnevnu njegu kože prije i poslije izlaganja suncu, radi zaštite od UV zraka i dobijanja preplanulog tena.

Krema za kožu kojoj treba povećana zaštita a dodatno prekriva i ujednačava boju tena i štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.

Sadrži Sun Active Defensive, visoko tehnološku zaštitu od sunca koju čini kombinacija fizičko-hemijske zaštite (viskodjelotvorni filteri protiv UVA i UVB zraka, s pojačanom zaštitom protiv UVA zraka) i patentirane biološke zaštite (ektoin i manitol). Sadrži prirodne pigmente koji prekrivaju kao tečni puder i ujednačavaju boju tena. Krema je prikladna za osjetljivu i normalnu do suhu kožu lica s neravnomijernom pigmentacijom, preosjetljivu na izlaganje suncu te štiti od prijevremenog starenja kože. Nijansa tonirane kreme odgovara svjetlijem tenu.

BIODERMA Sebium pjenušavi gel nježno čisti kožu, bez isušivanja. Njegova izrazito nježna formula bez sapuna poštuje ravnotežu kože. Upotrebom ovog gela za čišćenje zadržava se fiziološki pH i spriječava pojava nepravilnosti na koži još u fazi čišćenja.

Ovaj gel je namijenjen za kombinovanu i masnu kožu, spriječava zatvaranje pora, dermatološki je testiran i odlično se podnosi.

Rilastil SS Age repair SPF 50+ 40 ml je brzoupijajuća krema za sunčanje za lice, pogodna za sve tipove kože, s visokim zaštitnim faktorom koji štiti kožu od opeklina, mrlja i osipa od sunca. Sadrži kompleks Agerepair koji ujedno sprječava i vidljivo smanjuje znakove fotostarenja (starenje uzrokovano UV zračenjem koje predstavlja čak 80% vanjskog starenja kože). Štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, plavim svjetlom i infracrvenim zrakama.

CeraVe gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima.

Odčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak sebuma, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. Sadrži tri esencijalna ceramida, salicilnu kiselinu i niacinamid.

2% salicilne kiseline: liječi akne i prodire u pore kako bi spriječio nova izbijanja.

Hektoritna glina: Pomaže u apsorpciji sebuma, pomaže koži da izgleda manje sjajno.

Ceramidi: pomažu u održavanju prirodne barijere kože.

Niacinamid: Pomaže u smirivanju kože.

Nekomedogeno.

Bez mirisa i parabena.

Testirano na alergije.

Obnavlja i smiruje osjetljivu kožu.

Ubrzava obnovu iritirane, ispucane epiderme i nakon manjih dermatoloških zahvata.

Cicaplast Gel B5 pomaže oštećenoj koži, posebice nakon hirurških šavova, nakon pilinga te nakon lasera.

Cicaplast Gel B5 ubrzava obnovu zaštitne barijere kože zahvaljujući formuli koja kombinira:

• [Panthenol 5%] + [La Roche-Posay termalna voda] u trenu smiruju

• [Madecassoside] + [Bakar- Cink- Mangan] + [Hijaluronska kiselina] pomažu pri obnovi površinskog sloja kože

• [Silikonski gel] olakšava masažu kože.

Za borbu protiv štetnih agenasa UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala dječje kože Laboratoriji Vichy su u dječje mlijeko dodali fotostabilan sistem filtra širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla.

 

Njegova hipoalergena formula BEZ MIRISA, BEZ PARABENA, BEZ BOJILA ispitana je na osjetljivoj koži pod nadzorom dermatologa i pedijatra.
Obogaćeno termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.

 

Koža je zaštićena od opektina i budućih oštećenja.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva