SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR FORMULA, 60 tableta

41,97 KM
Sa PDV-om

Riječ je o izbalansiranoj formuli za prehranu i potporu zdravlja, snazi, imunitetu, ljepoti i svježini kože, kose i noktiju. U sastavu su sumpor, cink i vitamin C koji su važni hranjivi faktori za izgradnju kolagena i keratina. Tu je i bakar, važan za stvaranje melanina-kožnog pigmenta i sprečavanje pojave sijede kose. Aminokiseline prolin i lizin doprinose boljoj sintezi kolagena i vezivnog tkiva

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Sastav: VODOOTPORNO. HIPOALERGENO” AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TALC, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM

Pampers pelene active baby 6 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 6

Protiv ispadanja kose.
Nadopunjujući šampon protiv ispadanja kose. Jača i revitalizira beživotnu kosu. Nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

Anaphase+ šampon je savršena nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose. Formula sadrži vitaminski kompleks, koji nudi osnovne hranjive sastojke nužne za rast snažne kose. Monolaurin će usporiti ispadanje kose djelujući na enzime koji su za njega naročito odgovorni. Specifična formula daje volumen, što je učinak koji se posebno očekuje kod kose sklone ispadanju.

INDIKACIJE:

  • Očuvanje zdrave hraskavice i ublažavanje simptoma već nastale artroze (zahvaljujući visokim dozama glukozamin-sulfatai hondroitin-sulfata),
  • Za regeneraciju hrskavice uz pomoć Fortigel bioaktivnog peptida kolagena kod osteoartritisa,
  • Kod sportista za održavanje zdravlja zglobova i povećanje fizičkih performansi.

OFTALMO Vitalis, 20 kapsula

35,52 KM

Oftalmo Vitalis je namjenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka. Lutein i zeaksantin su pigmenti normalno prisutni u oku. Imaju ulogu u zaštiti oka od potencijalno fototoksične plave svjetlosti i UV zraka, kao smanjenju oksidativnog oštećenja koja mogu dovesti do makularne degeneracije.

Vitamin D 5600 I.E. - 26cps

13,76 KM

Vitamin D je neophodan za mnoge vitalne funkcije. Vitamin D3 igra važnu ulogu u postizanju čvrstih kostiju i zuba. Vitamin D u organizmu sudjeluje u brojnim biokemijskim procesima i neophodan je za održanje normalne razine kalcija i fosfora u krvi, izgradnju i održanje zdravih kostiju i zuba, kontrolu diobe stanica i njihovu specijalizaciju, funkciju imuno sustava. 

  • Moderni nebulizator Basic
  • Profesionalno i brzo liječenje
  • Aerodinamički prečnik za srednju vrijednost mase (MMAD) ≈3,16 μm
  • Efikasna terapija donjeg dijela respiratornog trakta
  • Respirabilna frakcija ˃ 70% – efikasno davanje lijeka
  • Količina lijeka koji ulazi u pluća tokom inhalacije zavisi od respirabilne frakcije, odnosno procenta čestica odgovarajuće veličine u udahnutom aerosolu. Moderni nebulizator Basic opremljen nebulizatorom isporučuje aerosol sa ˃ 70% čestica manjih od 5 μm, što znači da uređaj efikasno isporučuje lijek kroz pluća do alveola.

Svaka dlaka ima svoj životni ciklus od tri faze. Mnogi faktori mogu da skrate taj ciklus i dovedu do ubrzanog opadanja kose. Ovaj problem je često povezan za neuravnoteženom ishranom, stresom, hormonskom aktivnošću, ali i nasljednim faktorom.

U laboratorijama Krke razvijeni su dermatološki proizvodi protiv opadanja kose Fitoval koji predstavljaju cjelovit pristup efikasnoj njezi kose sklone pretjeranom opadanju. Pored spoljne njege, veoma je važna i unutrašnja ishrana koja putem krvi obezbjeđuje neophodne hranljive materije korijenu kose u dubokim slojevima.

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva