BIODERMA Photoderm Mineral Fluide SPF50+ 75ml

47,03 KM
Sa PDV-om

Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ je rješenje za zaštitu od sunca za kožu koja je netolerantna ili alergična na parfeme ili hemijske filtere, kao i za kožu male djece (+6 mjeseci):
– Njegova formula sastavljena je od 100% mineralnih filtera, nudi optimalnu zaštitu od UVA i UVB zraka i osigurava podnošljivost za osjetljivu i kožu sklonu alergijama.
– CELLULAR PROTECTION upotpunjuje djelovanje UVA/UVB filtera, štiteći ćelije od oksidativnog stresa zahvaljujući vitaminu E, snažnom antioksidansu.

Količina
Add to wishlist

Sastav: ZINC OXIDE [NANO]
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL
DICAPRYLYL ETHER
ISOSTEARYL ISOSTEARATE
TITANIUM DIOXIDE [NANO]
DICAPRYLYL CARBONATE
POLYHYDROXYSTEARIC ACID
SILICA
GLYCERYL ISOSTEARATE
TOCOPHEROL
STEARALKONIUM HECTORITE
AQUA/WATER/EAU
PROPYLENE CARBONATE
GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL.

Upotreba: Nanijeti na lice neposrednmo prije izlaganja suncu, te nanošenje ponavljati redovno kako bi se obezbijedila adekvatna zaštita. Prije upotrebe dobro promućkati.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Hidratantna njega masne kože koja regulira lučenje sebuma. Protiv sjaja i proširenih pora.

Pogodno za osjetljivu kožu. Nemasna tekstura koja se brzo upija: dokazan dugotrajni matirajući učinak. Nekomedogeno. Ispitano pod nadzorom dermatologa.

Iz dana u dan, djeluje na izvoru za dvostruku učinkovitost: protiv sjaja + protiv proširenih pora.

S jedinstvenim spojem koji čini: ─ sebulyse, novi aktivni sastojak koji regulira sebum, s jačim djelovanjem od cinka, odabran zbog svoje sposobnosti da sprječava nastajanje sebuma na izvoru. ─ nemasna tekstura obogaćena apsorbirajućim mikrosferama i perlitom za matirajući učinak.

Smanjuje pore i lučenje sebuma. I matira kožu.

OSTEOADVANCE, 60 tableta

26,91 KM

OSTEOADVANCE tablete su dodatak ishrani koji sadrži izbalansirane količine vitamina i minerala potrebnih za zdravlje kostiju. Namijenjen za nadoknadu kalcijuma, magnezijuma, cinka, vitamina D3 i K2 u stanjima kad je neophodna njihova nadoknada u organizmu. 

Hidratantna krema za područje oko očiju s hijaluronskom kiselinom

La Roche-Posay prvo dermatološko rješenje protiv bora koje hidrira i obnavlja tanku kožu područja oko očiju.

Zaglađuje bore i koži vraća elastičnost.

Zahvaljujući baršunasto nježnoj teksturi, nanosi se izuzetno lako.

  • zaglađuje sitne bore oko očiju
  • dubinski hidratizira kožu područja oko očiju
  • osigurava mladenački izgled kože

Formula razvijena sa visokom koncentracijom vitamina B5, kako bi se podstakao prirodni proces obnavljanja kože, vraća punoću kože područja oko očiju. Hijaluronska kiselina osigurava dubinsku hidrataciju. Bore i fine linije izgledaju smanjeno. Kontura oka izgleda svježije.

LIDERA dezodorantska krema, 50ml

4,72 KM

Lidera dezodorans krema sprječava pojavu neprijatnog mirisa od znojenja. Krema sadrži supstancu koja na sebe vezuje neprijatan miris, a pri tome ne sprječava znojenje. Krema djeluje nekoliko dana. Ne sadrži konzervanse, alkohol i ima blag miris. Preporučuje se osobama koje imaju jači miris tijela i svima onima koji ne mogu da koriste dezodoranse na bazi alkohola.

Jedinstvena i patentirana formulacija koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da djeluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju crijeva i klinički je dokazano da posjeduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.

Revolucionarna proteinska formula Active Gvožđa Boostera djeluje tako što cilja mjesta za apsorpciju u tijelu, DMT-1, i tako povećava količinu apsorbovanog gvožđa. Aktivna formulacija gvožđa, takođe pomaže u smanjenju iritacije crjeva tokom konuzimiranja gvožđa, čineći ga pogodnim za stomak.

Omron Inhalator kompresorski C28P

204,00 KM

Inhalator OMRON NE-C28P (new) je kompresorski inhalator namijenjen, novorođenčadima, djeci i odraslima.

OMRON NE-C28P new je inhalator koji se umnogome razlikuje od svog prethodnika, kako po izgledu tako i po tehničkim karakteristikama.  Karakteriše ga posebna AVT tehnologija (Advanced Valve Technology)- odnosno tehnologija koja  gubitak lijeka tokom inhaliranja svodi na minimum.

PRIRODNO RJEŠENJE ZA JAK IMUNITET. 

IMMUNO koncentrovani sirup je jedini sirup sa bakrom i cinkom u kombinaciji sa prirodnim vitaminom C i standarizovanim ekstratima Astragalusa i Eleuteroa obezbjeđuje jak imunitet djece. Upotrebom immuno sirupa se poboljšava imunološki status i otpornost organizma koja može oslabiti zbog čestih virusa, bakterijskih infekcija i antibiotske terapije.

Izbalansirana mješavina čaja koja povećava razmjenu materija u organizmu, pojačava znojenje, olakšava iskašljavanje i jača imunitet. Odličan izbor za jesenje i zimske dane da ojača organizam i poboljša zdravlje. 

Sastav: cvijet lipe, cvijet zove, plod šipka, list nane i list matičnjaka.

Dnevna krema sa sistemom Optic Redness Correct (ORC), koji odmah smanjuje vidljivost proširenih kapilara. Pruža potpunu intenzivnu njegu kuperoznoj koži, štiti od negativnih utjecaja vanjskih faktora i poboljšava stanje osjetljive kože sklone hiperaktivnosti i eritemu.

Učinkovito smanjuje postojeće crvenilo i oticanje i sprečava njegovo ponovno pojavljivanje, smanjuje hiperaktivnost epidermalnih ćelija i propusnost kapilara, sprječava njihovo širenje, umiruje i skriva postojeće crvenilo. Sprečava učinke neurodermatitisa, poput crvenila, oteklina i eritema. Vitamin E dopire do dubljih slojeva epiderme, sprječava oksidaciju i uništavanje lipida, kolagena i elastinskih vlakana, te usporava starenje kože.

MeiLab Lavanda ulje, 200ml

8,03 KM

Mješavina etarskih ulja lavande i bergamota u Lavanda masažom ulja, egekisano, opušta, relaksira tijelo i oslobađa ga od stresa. Masaža Lavanda uljem smiruje i razvija osjećaj prijatnosti. Lavanda ulje za masažu je bogato sastojcima koji hrane, vlaže i kondicioniraju kožu.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva