BIODERMA Photoderm tonirana krema SPF50+ 40ml

31,31 KM
Sa PDV-om

Krema za kožu kojoj treba povećana zaštita a dodatno prekriva i ujednačava boju tena i štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.

Sadrži Sun Active Defensive, visoko tehnološku zaštitu od sunca koju čini kombinacija fizičko-hemijske zaštite (viskodjelotvorni filteri protiv UVA i UVB zraka, s pojačanom zaštitom protiv UVA zraka) i patentirane biološke zaštite (ektoin i manitol). Sadrži prirodne pigmente koji prekrivaju kao tečni puder i ujednačavaju boju tena. Krema je prikladna za osjetljivu i normalnu do suhu kožu lica s neravnomijernom pigmentacijom, preosjetljivu na izlaganje suncu te štiti od prijevremenog starenja kože. Nijansa tonirane kreme odgovara svjetlijem tenu.

Količina
Add to wishlist

Upotreba: Nanijeti na kožu prije izlaganja suncu i ravnomijerno razmazati.  Ponavljati nanošenje nakon kupanja, bavljenja sportom i brisanja. Prije upotrebe dobro promućkati.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Rabenhorst žuti multi-voćni sok 11 Plus 11 sastoji se od jedanaest harmonično usklađenih plodova. Dopunjen sa 10 vrijednih vitamina i provitaminom A, sok od više voća pruža esencijalne nutrijente na ugodan način.

Direktni sok sadrži vitamine važne za tijelo. Vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Niacin doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, a biotin doprinosi normalnoj fizičkoj funkciji.

Pogodan za vegansku ishranu. Bez dodanog šećera

Sastojci: Sok od kruške, jabuke, narandže i marakuje, pire od banane, manga i kajsije, sok od ananasa, pire od acerole, pire od guave, sok od grejpa, provitamin A, vitamin B1, B2, B6, B12, C, E, niacin, pantotenat, folnu kiselinu, biotin.

Uklanja fleke, posvjetljuje i ujednačava ten i štiti od sunca.

Pigmentbio Daily Care SPF50+ sadrži LUMIREVEAL™ tehnologiju, inspirisanu referentnim tretmanima dermatologa (kao što je Kligmanov trio), koja otkriva svjetlinu izvornog tena. Pomaže biološki smanjiti proizvodnju melanina dok potiče obnovu stanica za korektivni i preventivni učinak posvjetljivanja.

Predstavlja formulu koja u jednoj tableti obezbeđuje 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) vitamina A koji je neophodan za održavanje normalnog čula vida, zaštitu i zdravlje kože i sluzokože i normalnu imunološku funkciju.

BiVits® ACTIVA Beta-Carotene doprinosi:
Antioksidativnoj zaštiti kože od UV zračenja
Zdravlju i ljepom izgledu kože i sluzokože
Normalnoj funkciji čula vida
Normalnoj imunološkoj funkciji


VITAMIN B12 1000 μg, 90 tableta

27,01 KM

Dodatak ishrani koji sadrži vitamin B12 u visokoj dozi od 1000 μg u obliku sublingvalnih tableta, prijatnog ukusa višnje, u pakovanju od 90 tableta. Pogodan je za vegane i vegetarijance.

Vitamin B12  doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu energije.Takođe, doprinosi normalanom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, te stvaranju crvenih krvnih zrnaca. 

Beauty Therapy dnevna krema sa hijaluronom poboljšava izgled nastalih linija i bora i daje koži svjež i zategnut izgled. Pruža cjelodnevnu hidrataciju i vraća koži elastičnost. Sadrži trostruko veću koncentraciju hijalurona i Ima teksturu koja je formulisana da ukloni vidljive tragove umora i da učini lice svježim poslije buđenja. Za sve tipove kože. Pogodna kao podloga za šminku.

KUNICA ČAJ Galenfarm, 50g

3,23 KM

KUNICA ČAJ pomaže kod problema sa varenjem, povećava apetit, zacjeljuje rane. 

Kunica je pogodna još za:

– rak na materici (nije ograničena doza, pijete koliko god možete, umjesto vode)

– upalu jajnika, bijelo pranje,

– učestalo mokrenje,

– miom,

– klimaks, izostanak mjesečnice,

– vrtoglavice,

– mučnine,

– migrene.

MUSTELA 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela posebno formulisan za bebe i djecu. Idealan je za svakodnevnu higijenu bebe u vrijeme kupanja. Formula bez sapuna nježno čisti kosu i tijelo bebe te od rođenja poštuje hidrolipidni sloj i prirodnu ravnotežu vlasišta. Nježno čisti osjetljivu kožu i vlasište bez izazivanja iritcije i suhoće. Olakšava raščešljavanje kose. Formula koja ne peče za oči. 

BRONHOKLIR sirup za pušače sadrži ekstrakte korijena jagorčevine, herbe timijana i ehinacee, vitamine A, C i E, uz dodatak meda, etarskih ulja eukaliptusa i anisa i mentola.

Posebno osmišljen za probleme hroničnog pušačkog kašlja i poboljšanje imunog sistema pušača.

Smiruje nadražaj na kašalj, olakšava iskašljavanje.

Djeluje antimikrobno i antioksidativno.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva