CeraVe Hydrating Oil Cleanser hidratantno ulje za čišćenje 473ml

27,43 KM
Sa PDV-om

CeraVe Hidratantno ulje za čišćenje pogodno je za normalnu do vrlo suhu kožu.

Pogodno za bebe i kožu sklonu atopiji.

Čisti, hidratizira i umiruje, bez narušavanja kožne barijere.

Sadrži 3 esencijalna ceramida, trigliceride i skvalan.

Bez parfema, nekomedogeno i bez osjećaja masnoće.

Količina
Add to wishlist

Pakovanje: 473ml

Način primjene: Utrljajte hidratantno ulje na mokru kožu i potom isperite. Izbjegavati dodir s očima. U slučaju kontakta s očima isprati sa obilnom količnom vode.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Higijenski ulošci Naturella Classic Maxi Camomile duži su od verzije Normal te tako pružaju dodatnu zaštitu u dane s obilnijom mjesečnicom. Imaju blag miris nadahnut kamilicom te ekskluzivan sistem upijanja koji odvlači tekućinu daleko od kože, pružajući osjećaj ugodne suvoće. Jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Na taj način ulošci Naturella Classic Maxi Camomile osim pouzdane zaštite pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Za noćnu zaštitu isprobajte varijantu Naturella Classic Night.

Proizvod efikasno pomaže u smanjenju glavobolje, depresije, napetosti, bolnih grudi, bolnih menstruacija, u slučajevima cista na jajnicima ili dojkama kod endometrioze. Zbog stimulirajućeg djelovanja na nervni sistem preporučuje se dijabetičarima za prevenciju dijabetičke neuropatije.(potreban oprez kod osoba oboljelih od epilepsije). Takođe se primjenjuje za bržu epitelizaciju i zarastanje rana.

Ge 132 je prirodni organski dijetetski suplement, neophodan za zdravo funkcionisanje organizma.  Germanijum (Ge 132) kao moćan antioksidans štiti naše ćelije i tkiva od oksidativnih oštećenja. 

Sastojci:

– ekstrakt pečurke Ganoderma lucidum (ili Reiši pečurka) 100mg (20%),

– matični mliječ 130mg (26%),

– resveratrol 80mg (16%),

– ajkulin proteinski kompleks 30mg (6%),

– ekstrakt zelenog čaja 80mg (20%),

– ekstrakt šipka 80mg (16%).

Način korištenja:

2 puta po 1 do 2 kapsule dnevno, maksimum 4 kapsule, prije ručka i doručka sa dosta vode.

MED 53 predstavlja automatski digitalni aparat za mjerenje krvnog pritiska na nadlaktici.

-Pozadinsko osvjetljenje displeja 

-Savremeni algoritam mjerenja Intellect Active koristi metodu ascilometričkog mjerenja prilikom napumpavanja vazduha u manžetnu  za brzo i nježno mjerenje.

SELENIUM 200 µg, 90 tableta

28,95 KM

Natures aid Selenium sadrži 200 µg selena u kombinaciji sa vitaminima A, C, E i B6, kao i minerale cink i bakar.

Selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi, održavanju normalne kose i noktiju te normalnom funkcionisanju štitne žlijezde. Selen i vitamini A i B6 doprinose  normalnoj funkciji imunološkog sistema. Posebno je namijenjen je pacijentima sa akutnim virusnim i bakterijskim infekcijama, kada je potrebno pružiti snažnu podršku imunitetu!

Utidry se preporučuje kao podrška pravilnom funkcionisanju mokraćne bešike i donjeg urinarnog trakta kod žena, u održavanju kontrole mokrenja.

Upotreba: Žene starije od 18 godina - dva puta dnevno po jedna kapsula prve četiri nedjelje, potom jedna kapsula dnevno narednih 20 nedjelja.

ALPENKRAFT sirup, 250 ml

19,23 KM

Alpenkraft sirup je dodatak prehrani koji služi za grlo, ždrijelo i bronhije, te za umirenje kašlja.

Biljni sirup sadrži biljne ekstrakte i eterična ulja, kombinaciju koja blagotvrono djeluje na sluznicu disajnih puteva, a preporučuje se kako za prevenciju tako i za ublažavanje simptoma obične prehlade i težih upala disajnih puteva.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva