ISISPHARMA URELIA 50% HIDRATANTNA KREMA 40ml

36,82 KM
Sa PDV-om
  • uklanja ljuskice
  • smanjuje grube površine istovremeno doprinoseći obnovi kožne barijere

Količina
Add to wishlist

INDIKACIJE I SVOJSTVA: 

URELIA® 50 je specijalno prilagođena veoma suhoj koži sa lokalizovanom hiperkeratozom. Kombinuje intenzivno keratolitičko djelovanje i trajnu hidrataciju. Efikasno uklanja ljuskice i smanjuje grube površine istovremeno doprinoseći obnovi kožne barijere.

Aktivne supstance:

  • UREA (50%): eliminiše ljuskice i normalizuje deljenje ćelija / hidrira / antibakterijski / pogoduje prodiranju sastojaka
  • PATENTIRANI KOMPLEKS AMINO KISELINA: sprečava i popravlja oštećenja na koži / obnavlja funkciju prirodne barijere
  • A.H.A: keratoregulacija
  • NATRIJUM HLORID: optimizuje efikasnost uree
  • GLICERIN + ŠI BUTER: emolijentna i vlažeća svojstva

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

INPHARM CardiofortIN, 30 kapsula

46,62 KM

CardiofortIN sadrži 5 važnih antioksidanasa (koenzim Q10, resveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina) iz prirode na jednom mjestu, koji svojim sinergističkim dejstvom mogu doprinjeti:

  • Snižava nivo homocisteina koji je prediktor KV događaja – “doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina”
  • Izražen kardioprotektivni efekat – pozitivan efekat na endokard i miokardiocite
  • Usporenje procesa starenja
  • Pozitivan efekat kod sportista i “sindroma hroničnog umora” 
  • Pozitivan efekat na metaboličke procese
  • Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema
  • Pozitivan efekat na endotel krvnih sudova – doprinosi vazorelaksaciji i popravljanju endotelne disfunkcije i prevenciji nastanka ateroskeroze i njenih komplikacija

ARS*4 PHYTOHIAL kompleks, razvijen od strane Biogened Institut za Istraživanje i Razvoj, sadrži biljne proteine, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt zlatnog korijena, koji poboljšavaju elastičnost kože, smanjuje broj i dubinu bora i sprječava njihovo produbljivanje. Kompleks ima antioksidativni učinak, sprječavajući stvaranje slobodnih radikala koji uzrokuju starenje ćelija kože. Potiče obnavljanje prethodno oštećene kože i stimulira proizvodnju beta-endorfina u koži, koji suzbijaju učinke stresa i umora.

Preporučena za dnevnu njegu kože sa vidljivim znacima starenja (mimičke i statičke bore).

Za masnu kosu

Šampon s koprivom, za kontrolu zamašćivanja.

Korijen bijele koprive bogat je tvarima koje regulišu lučenje sebuma. Za čisto vlasište te laganu i prozračnu kosu.

Kopriva, biljka iz porodice Urticaceae, tradicionalno se upotrebljava zbog svojih brojnih medicinskih svojstava. Odabrana vrsta je Urtica dioica L., čiji je korijen bogat potentnim seboregulirajućim sastojkom.

Zahvaljujući svojoj uravnotežujućoj bazi za čišćenje, ovaj šampon nježno uklanja višak sebuma. Vlasište je pročišćeno, kosa ostaje lagana i zadržava svoj volumen i lepršavost. Razmak između upotrebe šampona može se postupno povećavati.

Bez parabena. Bez silikona. Biorazgradiva formula (u skladu s međunarodnom normom OECD 301B)

FRUCTUS DETOX, 25 filter kesica

3,76 KM

Doprinosi normalnom metabolizmu masti i održavanju normalne funkcije jetre.

Proizvod DETOX sadrži herbu hajdučke trave koja doprinosi normalnom varenju i metabolizmu masti, list ruzmarina koji doprinosi normalnom varenju i održavanju normalne funkcije jetre, kao i koren maslačka i cvijet nevena koji doprinose održavanju normalne funkcije jetre i crijeva.

BRONCAMIL sirup, 200ml

16,71 KM

BRONCAMIL sirup - prirodna moć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se mijenja i razvija. Prvo kreće nadražajnim, a zatim se razvija u produktivni kašalj. Vrlo teško je odrediti kako dijete kašlje, koji sirup treba primijeniti i u kom momentu. Problem je što sirupi protiv kašlja najčešće sadrže samo jedan biljni ekstrakt pa je njihova namjena ograničena na jednu vrstu kašlja tj. za produktivni (zreo) ili nadražajni (suhi) kašalj.

UTISEPT, 30 kapsula

18,21 KM

Utisept inovativno rješenje za tegobe urinarnog trakta.

Utisept preventivno djeluje na urinarne infekcije. Smanjuje učestalost ponavljanja tegoba. Utisept ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće faktore urinarnih infekcija ( Echerichia coli, Candida albicans).

Kao dodatak ishrani, Utisept je bezbjedan i tokom duže upotrebe pa se posebno preporučuje kao pomoć u održavanju zdravlja i otpornosti mokraćnih puteva.

Iznimno učinkovita rehidratacija za osjetljivu kožu.

Dugotrajan učinak. UV zaštita.

Tehnologija čvrstih staničnih veza: fragmenti hijaluronske kiseline garantuju epidermalnu koheziju zahvaljujući kojoj se voda ulijeva u kožu i zadržava u njoj, pružajući izrazito dugotrajan osjećaj hidratacije.

Prilagođeno osjetljivoj koži.

Sistem filtera pomaže zaštititi kožu od oštećenja uzrokovanih svakodnevnim izlaganjem UVA i UVB zrakama.

Od normalne do mješovite, osjetljive i dehidrirane kože.

Pojačana UV zaštita:

Zaštita od UVB (SPF20) i UVA zraka

„Nepogrešiva" zaštita: nova formula s oleosomima za optimalno nanošenje i ujednačenu raspodjelu filtera na Vašoj koži.

Za djecu stariju od 12 meseci

Uz pomoć Pino umetaljke sa geometrijskim oblicima dijete će zadovoljiti svoju potrebu da rješava zadatke kroz igru.

Manipulišući dijelovima, posmatrajući prvo cjelinu a zatim i dijelove ono će analizirati, sklapati i rasklapati dijelove, pri čemu će ujedno sticati znanja o odnosima dijelova i cjeline, razvijati motoričke i memorijske sposobnosti, donositi zaključke.

Ova igračka podstiče djecu na perceptivno–motorne aktivnosti. Oni u najranijem uzrastu sopstvenim aktivnostima otkrivaju istine o izgledu i karakteristikama geometrijskih oblika.

Igračka svojim dijelovima koji su u različitim bojama privlači i održava pažnju, motivišući dijete da uočava, isprobava i provjerava, a na taj način stiče dragocjeno iskustvo.

MARSOVCI Proimun Acute, 5 kesica

16,47 KM

Marsovci Proimune Acute  sadrži beta-glukane, ekstrakt crne bazge i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i povećanju apsorpcije željeza. Crna bazga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema, a matičnjak deluje umirujuće na gornji respiratorni trakt.

Namijenjen je jačanju imunog sistema u akutnoj fazi prehlade. Bez šećera, umjetnih boja i konzervansasa.

Djeca starija od 7 godina i odrasli jedna kesica dnevno, bilo kada u toku dana. Pomiješati sadržaj kesice sa 200 mL tople (ne vruće) vode i popiti.  Djeci od 3 do 7 godina-  ½ kesice dnevno.

CIRCLE CURE je nova, organska i prirodna krema protiv tamnih podočnjaka.

Glavni sastojak je HaloxWhite Complex, formulacija koja ima trostruki učinak:

  • Neutralizira periorbitalne pigmentacije.
  • Eliminira crveni krvni pigment.
  • Smanjuje ljubičastu boju za 19%.

HaloxWhite Complex sadrži testirane aktivne sastojke koji smanjuju pojavu tamnih podočnjaka.

Kapi od koprive pomažu kod simptomatskih tretmana blažih reumatskih tegoba, povećavaju diurezu čime se postiže ispiranje mokraćnih puteva, što može da bude od koristi kod blažih urinarnih infekcija i kamena u bubregu. Koristi se protiv ispadanja kose, kao prirodni diuretik i kao prirodni izvor željeza.

VIGA Kasa

43,52 KM

Set uključuje kasu, kreditnu karticu, 40 kovanica i jednu rolu papira za kasu.

VIGA igračke su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i boja koje nisu toksične za djecu.

Uzrast: 3+

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva