LA ROCHE POSAY Anthelios PROMO 1 (Lipikar Gel Lavante 100ml+Anthelios nevidljivi sprej za djecu SPF50, 200ml)

38,13 KM
Sa PDV-om

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS NEVIDLJIVI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DJECU SPF50+. ZA LICE I TIJELO.
VRLO VISOKAUVB / UVA ZAŠTITA
Za osjetljivu dječju kožu. Izuzetno otporna na vodu, znoj i pijesak. Ne nadražuje oči. Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Ispitano na alergije. Ne ostavlja bijele tragove.

LIPIKAR GEL LAVANT:
Lipikar gel za tuširanje nežno čisti lice i telo. Umiruje i pruža celodnevnu zaštitu za osjetljivu i suvu kožu čitave porodice. Pogodno za bebe, djecu i odrasle.
Sa umirujućim niacinamidom i karite puterom koji obnavlja lipide, hrani kožu već pod tušem. Prikladno za primjenu na brojnim dijelovima tijela (lice, tijelo, vlasište kod novorođenčadi i intimna područja). Za kožu neutralna pH-vrednost.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

NOVALAC IT, 400g

21,77 KM

Kome je namijenjen Novalac IT?

Dojenčadi koja često ima tvrdu stolicu

Dojenčadi koja ima stolicu manje od dva puta sedmično

Dojenčadi sa zatvorom

Dojenčadi s otežanim pražnjenjem crijeva (plaču i jako se napinju) 

Dojenčadi od rođenja do 12 mjeseca života

Kod dojenčadi sa zatvorom u prehrani se preporučuje upotreba početne mliječne hrane Novalac IT.

Povećana količina laktoze ima dvostruko djelovanje: privlači vodu u debelo crijevo i tako omekšava stolicu, a istodobno ima prebiotički učinak jer kao hrana za korisne bakterije u crijevima ubrzava njihovo razmnožavanje i time volumen stolice. Laktoza u debelom crijevu fermentira u mliječnu kiselinu, koja povećava peristaltiku.

PIKOVIT sirup, 150ml

10,53 KM

PIKOVIT sirup namijenjen je za upotrebu kod djece s nedostatkom apetita, iscprljenoj školskoj djeci, kod zastoja rasta, kao dodatak antibiotskom liječenju, kao dijeteski nadomjestak vitamina, naročito zimi i u proljeće.

Higijenski ulošci s krilcima Naturella Ultra Normal i mirisom kamilice imaju izuzeto moćnu upijajuću jezgru koja brzo odvlači tekućinu od kože pružajući pouzdanu zaštitu. I dalje su tanki i mekani, a zahvaljujući losionu Dermacrem koji sprječava iritacije, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Tražite li pouzdanu zaštitu koju su odobrili i dermatolozi, birajte higijenske uloške Naturella Ultra, dostupne u još dvije mirisne varijante: s mirisom nadahnutim zelenim čajem ili nevenom. Za dodatnu njegu i zaštitu tokom noći isprobajte varijantu Naturella Ultra Night s dužim zadnjim dijelom.

Imunoglukan P4H, 30 kapsula

37,60 KM

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma. Imunoglukan P4H kao sastavni dio raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sistem. Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.

Antioksidans sok sa vitaminom C za zaštitu stanica od oksidativnog stresa.

Uživajte u punom ukusu pažljivo odabranih, harmonično usklađenih plodova najboljeg kvaliteta i učinite nešto dobro za sebe uz prirodni vitamin C iz acerole.

Vitamin C pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Primjena: Dnevna porcija od 200 ml pokriva 100% referentne količine vitamina C.

VIGA Lavirint farma

27,94 KM

Šarena, oslikana drvena podloga lavirinta prikazuje farmu sa životinjama i figuricu farmera za kretanje.

Za podlogu su pričvršćene dvije šarene šipke spletene u petlje na kojima se nalaze raznobojni elementi.

Petlje prostornog lavirinta izazov su za dječije ruke. 

Igračka uči dijete logičnom razmišljanju, strpljenju i pomaže u razlikovanju osnovnih oblika i boja.

Viga Toys edukativni set drvenih igračaka je visokog kvaliteta i usklađen sa sigurnosnim standardima: evropski EN71, američki ASTM.

Linum emolijentni gel za tuširanje koji obnavlja zaštitnu barijeru kože preporučuje se za svakodnevnu njegu veoma suhe i atopične kože, takođe sa simptomima atopijskog dermatitisa. 

Zaglađuje i omekšava kožu - ulje sjemenki lana bogato nezasićenim EFA-ima (esencijalnim masnim kiselinama) Omega 3, Omega 6 i Omega 9 učinkovito održava kožu sklonu pucanju i iritaciji. Ulje sjemenki lana olakšava regeneraciju epiderme. 

Kožu čini mekom i elastičnom - ulje makadamije pruža optimalan nivo vlage i maziva, umiruje iritacije i crvenilo kože. 

Ublažava dehidriranu i napetu kožu - visoki sadržaj D-pantenola i Alantoina imaju njegujući i umirujući učinak. 

Ovaj umirujući balzam, koji višestruko obnavlja kožu, posebno je namjenjen obnovi osjetljive kože nakon iritacijskog dermatitisa i epidermalnih promjena zahvaljujući formuli koja udružuje pantenol i Madecassoside u kozmetičkoj teksturi. Primjeren je za cijelu porodicu: bebe, djecu i odrasle.

Indikacije za primjenu

Suha nadražena koža odraslih, djece i beba (ispucala koža, suha koža koja se ljušti…).

Osjećaj gorenja na koži odraslih

Aktivni sastojci

Madecassoside, bakar, cink, mangan, pantenol. Bez parabena i lanolina. Bez mirisa.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva