Microlife tlakomjer BP A2 Classic

95,47 KM
Sa PDV-om

Microlife A2 Classic omogućuje udobno i točno nadlaktično mjerenje krvnog tlaka kod kuće. Posjeduje indikator graničnih vrijednosti krvnog tlaka te se zbog toga izmjerena vrijednost može lako klasificirati. A2 Classic pohranjuje do 30 vrijednosti izmjerenog krvnog tlaka, posjeduje IHB tehnologiju za rano prepoznavanje srčanih aritmija. Uz to, tlakomjer ima M ‒ L manžetu, koja odgovara većini korisnika.

Količina
Add to wishlist

IHB tehnologija
Gentle+
30 memorija
Funkcija prosječne vrijednosti memorije
Indikator granične vrijednosti krvnog tlaka (140/90)
Indikator slabe baterije
Mogućnost uporabe baterija koje se mogu ponovno puniti
Utor za adapter
Sadržava: 4xAA alkalne baterije, dnevnik krvnog tlaka i M-L manžetu (22-42 cm)

Model broj: BP A2 Classic
Dimenzije: 120x87x59 mm
Masa: 375 g (sa baterijama)
Izvor napona:
4×1.5 V alkalne baterije; veličina AAA ili adapter DC 6V, 600 mA (prema izboru)
Raspon mjerenja:
20 – 280 mmHg (krvni tlak)
40 – 200 otkucaja po minuti (puls)

Svi Microlife tlakomjeri su klinički ispitani za posebne skupine pacijenata, poput dijabetičara, bubrežnih pacijenata u posljednjoj fazi bolesti, trudnica, trudnica s preeklampsijom, pacijenata s sniženim krvnim tlakom te djece (od 13 godine starosti)

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Antirougeurs JOUR zaštitna hidratantna krema SPF 20 je bogata hidratantna krema za suhu do vrlo suhu osjetljivu kožu sklonu crvenilu.

Ublažava crvenilo stimulirajući mikrocirkulaciju i jača stjenke krvnih žila (sadrži ekstrakt veprine obogaćen saponinima i hesperidin metil halkon).

Obogaćen prirodnim uljima štiti kožu.

Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Štiti od širokog spektra UVA i UVB zraka (SPF 20).

Smanjuje otečenost, sadrži dekstran sulfat koji uklanja nakupljenu tekućinu iz tkiva.  

Stelatopia gel za tuširanje je posebno dizajniran da pruži trenutno olakšanje i umiri kožu beba i novorođenčadi (uključujući prijevremeno rođene bebe) sa izuzetno suhom kožom.

Nadoknađuje isušujući efekat vode i smiruje iritacije kože.


Njegova formula sadrži 98% sastojaka prirodnog porijekla, a ključni aktivni sastojak potiče od organskog suncokreta, sa dokazanim umirujućim svojstvima.

Nježno čisti i ostavlja zaštitni film na koži, sprječavajući isušivanje izazvano tvrdom vodom. Trenutno umiruje osjećaj nelagodnosti na koži i čini bebinu kožu savršeno udobnom, mekom i nježnom.

EFFACLAR Gel nježno čisti masnu kožu bez efekta isušivanja zahvaljujući blagim agensima za čišćenje koji su odabrani po strogom postupku da obezbijede dobru toleranciju. Uklanja nečistoće i višak sebuma, čineći kožu čistom i osvježenom.

Uklanja nečistoće i višak sebuma. Nežno uklanja prljavštinu sa kože. Smanjuje vidljivost mitisera i kontroliše sjaj. Čini kožu čistom i osvježenom.

Koristite mlaku vodu za lakše otčepljavanje pora. Trljajte između dlanova dok se ne stvori pjena, a zatim lagano umasirajte na t-zonu i vrat. Nanositi kružnim pokretima. Isprati hladnom vodom da bi se lakše zatvorile pore.

Urasan Forte, 60 kapsula

44,83 KM

Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakt sjemena bundeve čija efikasnost je potvrđena u mnogim studijama kod osoba koje imaju probleme sa mokrenjem, a koji su povezani sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) ili iritabilnom mokraćnom bešikom.

ALORA, 20 tableta

7,36 KM

Tablete koje su namijenjene za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice.

Koristi se kod problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa varenjem ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.

Naturoplex® Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti: bioaktivnih proantocianidina, organskih kiselina, dijetetskih vlakna, masnih kiselina, proteina i šećera. Djelovanje:

– Antibakterijsko: Djeluje na širok spektar gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, kao što su Escherichia coli, Baccilus proteus, Staphylococcus aureus, Streptococcus, kao i na gljivicu Candida albicans.

– Antiinflamatorno: Smanjuje upalu.

– Analgetičko dejstvo: Ublažava bol.

– Diuretičko djelovanje: Pomaže u izbacivanju tečnosti iz organizma, čime se skraćuje vrijeme zadržavanja urina u mokraćnoj bešici, što inače predstavlja jedan od uzroka infekcija.

– Pojačava imunitet sluzokože urinarnog trakta: Stimuliše odbrambene ćelije (makrofage) sluzokože mokraćnih puteva.

Novalac prentalne kapsule sadrže ključne hranljive tvari koje su ženi potrebne pri začeću, trudnoći i dojenju:

-Niacin, vitamin B1, vitamin B6 i biotin - doprinose normalnom fukcionisanju nervnog sistema.

-Pantotenska kiselina - doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

-Vitamin B12 - doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih ćelija i normalnoj funkciji imunološkog sistema te ima ulogu u procesu djeljenja ćelija.

-Vitamin C, cink i selen - doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema.

-Vitamin D - doprinosi održavanju normalnih proizvodnji hormona štitnjače i normalnoj funkciji štitnjače.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva