B.Well tlakomjer nadlaktica pro-35

84,16 KM
Sa PDV-om
  • Skala za prikaz krvnog pritiska
  • Detektovanje pulsne aritmije
  • Tehnologija Intellect Classic (komforna mjerenja i precizni rezultati)
  • Manžetna konusnog oblika veličine M-L (22-42 cm)
  • Memorija do 30 mjerenja
  • Uklonjiva navlaka manžetne (manžetna se može skidati i prati)
  • Strujni adapter
  • pokazatelj trajanja baterije
  • Automatsko isključivanje

Količina
Add to wishlist

GARANCIJA 3 GODINE.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

OPTI-FREE Express rastvor za dezinfekciju s ALDOX-om jedinstven je zbog sinergije trostrukog načina čišćenja: sadrži citrat, poloxamin i aminometilpro­panol (AMP-95*). Poloxamin je jedan od aktivnih komponenti otopine OPTI-FREE koji na poseban način pruža vlažnost i povećava udobnost tokom nošenja kontaktnih sočiva do 24 sata. Otopina OPTI-FREE Express je pogodan za dezinficiranje, čišćenje, ispiranje, vlaženje i čuvanje svih vrsti mekih kontaktnih sočiva.

Optifree Express je efikasno zaštitno sredstvo protiv bakterija i gljivica.

Babytol Neonate su kapi za normalizaciju crijevne flore kod djece rođene carskim rezom,  prijevremeno rođene djece i kod novorođenčadi i male djece koja su na antibiotskoj terapiji. 

Djelovanje:

Bezbjedan od prvog dana,

Normalizuje crijevnu floru kod beba rođenih carskim rezom,

Normalizuje crijevnu floru kod prijevremeno rođenih beba,

Uz antibiotsku terapiju i nakon nje.

Vital plus active COL koncentrovane kapi na bazi morskog kolagena. Za tanku, osjetljivu ili kožu s couperosom.

Primjenom koncentrovanih kapi na bazi MORSKOG KOLAGENA, uz nježnu masažu, obogatićemo kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom ćemo poboljšati stepen njezine hidratacije i prehrane.

UPOTREBA: Na temeljno očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Koristiti ujutro i naveče prije kreme.

PIKOVIT, 30 tableta

7,56 KM

Pikovit obložene tablete sadrže deset najvažnijih vitamina, te kalcij i fosfor.

Vitamini su tvari visoke biološke vrijednosti koje sudjeluju u regulisanju brojnih biohemijskih procesa u organizmu. Kod metabolizma ugljiko hidrata, bjelančevina i masti te djelovanja nervnog sistema sudjeluju vitamini skupine B (B1, B2, B6, pantotenska kiselina i nikotinamid). Za razvoj epitelnih stanica i sintezu vidnog pigmenta potreban je vitamin A. Vitamin D reguliše iskorištavanje kalcija i omogućava pravilnu mineralizaciju kostiju i zuba. Vitamin C potpomaže apsorpciju željeza i sudjeluje kod mnogih oksido-redukcijskih procesa u organizmu. Kalcij i fosfor su glavni građevni sastojci kosti i zuba. Iako su Pikovit obložene tablete različito obojene zbog izgleda, ne razlikuju se po sadržaju.

Rilastil Xerolact ulje za čišćenje lica i tijela 50 m
Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrbežu. Pruža 24-satnu hidrataciju, pospješuje obnavljanje zaštitne funkcije kože, jer sadrži čak 19,9% hidratantno-regenerativnog kompleksa koji obnavlja zalihe lipida. Ulje čiji je pH jednak fiziološkom pH kože (5,5), formulirano je da smanji rizik od iritacije očiju. Bogata tekstura omogućava lakše nanošenje, nježna je i smanjuje iritaciju kože uzrokovanu češanjem.

Beauty Therapy dnevna krema sa hijaluronom poboljšava izgled nastalih linija i bora i daje koži svjež i zategnut izgled. Pruža cjelodnevnu hidrataciju i vraća koži elastičnost. Sadrži trostruko veću koncentraciju hijalurona i Ima teksturu koja je formulisana da ukloni vidljive tragove umora i da učini lice svježim poslije buđenja. Za sve tipove kože. Pogodna kao podloga za šminku.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva