GALENFARM HyaluroPlus kapsule, 30 kom

20,64 KM
Sa PDV-om

Efikasno pomažu održavanju nivoa hijaluronske kiseline u sinovijalnoj tečnosti čime doprinosi zdravlju zglobova.

HyaluroPlus kapsule se koriste kao dodatak prehrani. Jedna kapsula sadrži 60mg hijaluronske kiseline i 150mg vitamina C.

Količina
Add to wishlist

Hijaluronska kiselina je zastupljena u organizmu u različitim oblicima hrskavice a posebno na krajevima dugih kostiju gdje doprinosi efektu "jastučića" i čuva zglobove od habanja i oštećenja. Starenjem se moć njenog obnavljanja znatno smanjuje. HyaluroPlus kapsule sadrže dovoljno hijaluronske kiseline da se održava njen nivo u organizmu dok vitamin C pomaže njenoj boljoj resorpciji i iskoristlivosti.

Upotreba:

Uzimaju se 1 do 2 kapsule na dan s nešto tečnosti, uz obrok.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Umiruje i štiti osjetljivu kožu smanjujući rizik od dugotrajnog oštećenja kože. Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi veoma visoku UVA/UVB zaštitu i HEVIS zaštitu od svjetlosti. Krema za sunčanje takođe podržava mehanizam za popravku DNK kože.

 

Aktivni sastojci: Likokalkon A je snažan antioksidans, protuupalni i umirujući sastojak.  Gliciretinska kiselina pomaže u zaštiti ćelija kože u dubljim slojevima epidermisa od štetnih slobodnih radikala izazvanih UV zračenjem i podržava mehanizam popravke DNK kože.

AFRIČKA ŠLJIVA CPS A 10

18,67 KM

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprječava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou.

Afrička šljiva na taj način pomaže da se:

-Postigne erekcija,

-Održi erekcija,

-Pojača želja za seksom.

CIRCLE CURE je nova, organska i prirodna krema protiv tamnih podočnjaka.

Glavni sastojak je HaloxWhite Complex, formulacija koja ima trostruki učinak:

  • Neutralizira periorbitalne pigmentacije.
  • Eliminira crveni krvni pigment.
  • Smanjuje ljubičastu boju za 19%.

HaloxWhite Complex sadrži testirane aktivne sastojke koji smanjuju pojavu tamnih podočnjaka.

Natural Wealth VITAMIN C 500mg doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti od oksidativnog stresa. Posebno se preporučuje starijim osobama i sportistima, pogodno za vegetarijance, u kombinaciji sa preparatima gvožđa preporučuje se radi bolje iskoristljivosti.

Vital plus active GLY koncentrovane kapi namijenjene ta njegu lica i dekoltea.

Tretman u koncentrovanim kapima na bazi glikolne kiseline prikladan za problematičnu kožu, mješoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez couperose).

Nakon 30 godine života, brzina stanične razmjene keratinocita ima tendenciju da se postupno smanjuje. Stanice kornealnog sloja epiderma, s obzirom da se sporije odvajaju, uzrokuju iregularno zadebljanje površinskog sloja kože. GLIKOLNA KISELINA djeluje na stanice korenealnog sloja epidermisa tako što nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože.

OSADENT Pilule za rast zuba

15,26 KM

Osadent pilule za rast zuba su homeopatski lijek.

• Homeopatija je regulacijska terapija. Tretman homeopatskim lijekovima dovodi do stimulacije i jačanja sopstvenog iscjeliteljskog potencijala organizma.

• Osadent pilule za rast zuba se sastoje od pet pojedinačnih homeopatskih komponenti pri čemu svaka od komponenti doprinosi efikasnosti lijeka.

• Homeopatska slika ovih pet komponenti naročito odgovara problemima sa nicanjem zubića praćenih bolom, povišenom tjelesnom temperaturom, prolivom, grčevima u stomaku, razdražljivošću, nemirom i nesanicom.

• Osadent pilule se koriste za djecu u periodu nicanja zubića (uzrasta od 4 mjeseca do 6 godina).

Osvetljeni ekran za lako merenje noću

Indikator ispravnog položaja termometra pomaže da se pronađe pravo rastojanje za precizno merenje

Funkcija memorije za 10 podataka prati prethodna merenja temperature

Meri temperaturu predmeta, vazduha i tečnosti

Alarm za visoku temperaturu sa posebnim zvučnim signalom

Merenje bez kontakta neće uznemiriti čak ni dete ili novorođenče koje spava

Kapsule Doppelherz sadrže vitamine A, C i E, kao i 25% preporučene dnevne doze cinka. Kapsule sadrže i 20 mg luteina i 800 µg zeaksantina. S obzirom da naše tijelo ne može sami proizvesti vitamine i elemente u tragovima, potrebno ih je redovno i adekvatno uzimati kroz hranu. Uz neuravnoteženu ishranu unos nije uvijek optimalan. Vitamin A pomaže u održavanju normalnog vida danju i noću. Vitamini C i E zajedno sa cinkom podržavaju zaštitu ćelije od oksidativnog stresa. Cink pomaže u održavanju normalnog vida i podržava normalan metabolizam vitamina A. Lutein i zeaksantin nalaze se u biljnoj hrani (npr. zelenom povrću).Takozvana “žuta mrlja” na mrežnici sadrži visoku koncentraciju luteina i zeaksantina, a nalazi se na sredini stražnjeg oka. Bez laktoze i bez glutena.

Svakodnevna njega osjetljive i suhe kože cijele porodice.

Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim.TriXera Nutrition Nutri-fluid losion namijenjeno je svakodnevnoj hranjivoj njezi suhe kože cijele porodice (za dojenčad, djecu i odrasle).Nemasne i neljepljive teksture. Nanesite i obucite se ODMAH. Djelatni sastojci (lipidni trio i Sélectiose) obnavljaju barijeru kože.Avène termalna izvorska voda umiruje i omekšava suhoćom nadraženu kožu. TriXera Nutrition Nutri-fluid sredstvo za čišćenje namijenjeno je svakodnevnoj hranjivoj njezi suhe i vrlo suhe kože cijele porodice (dojenčad, djeca i odrasli).TriXera Nutrition Nutri-fluid sredstvo za čišćenje je inovativno sredstvo za čišćenje s intenzivnom snagom obnove lipida.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva