• Novo

Accu-Chek Active - aparat za praćenje glukoze u krvi

34,40 KM
Sa PDV-om

Accu-Chek Active aparat za mjerenje glukoze u krvi je namijenjen za kvantitativno određivanje nivoa glukoze u svježoj kapilarnoj krvi.

Količina
Add to wishlist

Može se koristiti samo sa Accu-Chek active test trakama. Sistem za praćenje glukoze u krvi se sastoji od aparata i test traka i pogodan je kako za samokontrolu, tako u za profesionalni potrebu. Osobe sa dijabetesom  mogu koristiti sistem za samostalno mjerenje nivoa glukoze u krvi. Sistem je pogodan za mjerenje nivoa glukoze u krvi kada se uzorak krvi uzima sa altenativnih mjesta.

Upustvo za upotrebu:

Uzmite šifru za kodiranje i umetnite ga u priključak sve dok se ne zaustavi;

-Provjerite jesu li znamenke broja koji se pojavljuju na zaslonu podudaraju s onim što je napisano na prugastom paketu;

-Uzmite test traku i zatvorite ambalažu s njima;

-Ugradite testnu traku u konektor dok se ne zaustavi;

-Probijanje kože s scarifier;

-Stavite uzorak na ispitno područje trake;

-Ako je mali uzorak volumena, u sljedećih 5 sekundi možete dodati drugi uzorak tekućine u testnu zonu;

-Ako se oglasilo zvučni signal, započeo je mjerenje (tj. Volumen uzorka je dovoljan, više nije moguće primijeniti i nije potrebno);

-Nakon pet sekundi, oglasit će se ponovljeni signal, što znači da je mjerenje završeno.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima B skupine.

Vitamin B1 (tiamin) i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnoj funkciji srca. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Vitamin B2 (riboflavin), niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folat (folna kiselina) i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

PROBIELLE IBSolution prašak za oralnu upotrebu je hrana za posebne medicinske namjene sa 3 milijarde korisnih bakterija mliječno-kiselinskog vrenja: Pedioccus acidilactici i 2 sloja koja pripadaju Lactobacillus plantarum i vitaminom D namjenjena za ishranu osoba sa sindromom iritabilnog kolona, osobama sa deficitom vitaminom D, osobama sa oslabljenim imunskim sistemom, sa poremećajima apsorpcije kalcijuma i fosfora i osobama sa poremećajima mišićne funkcije.

Higijenski ulošci Naturella Classic Maxi Camomile duži su od verzije Normal te tako pružaju dodatnu zaštitu u dane s obilnijom mjesečnicom. Imaju blag miris nadahnut kamilicom te ekskluzivan sistem upijanja koji odvlači tekućinu daleko od kože, pružajući osjećaj ugodne suvoće. Jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Na taj način ulošci Naturella Classic Maxi Camomile osim pouzdane zaštite pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Za noćnu zaštitu isprobajte varijantu Naturella Classic Night.

ANAFTIN Gel, 8 ml

11,34 KM

Anaftin Gel ublažava bol. Za liječenje manjih lezija u ustima poput ulkusa (čireva) u ustima, ranica sluznice, afti. Brzo djelovanje. Dugotrajan učinak. Ne peče. Sadrži Aloe veru i hijaluronsku kiselinu. Ne sadrži alkohol.

AVARICON gel, 75ml

10,53 KM

Jedinstvena kombinacija – sinergizam tri aktivne komponente biljnog porijekla za kompletan efekat. Trokserutin u sastavu gela povećava elastičnost, smanjuje fragilnost i popustljivost zida krvnog suda. Ostali aktivni sastojci gela utiču na čvrstinu zida krvnog suda i poboljšavaju cirkulaciju.

Zaštitite svoj imunitet D3 vitaminom od 1000 jedinica u samo jednoj kapsuli. 

Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba i ima funkciju u diobi ćelija.

Sastav:

Hladno cijeđeno nerafinisano biljno ulje, tocoferol, etarsko ulje od smilja i etarsko ulje od pomorandže, etarsko ulje limuna i etarsko ulje cimeta.

Način upotrebe i djelovanje:

Aromatična ulja biljaka koje utiču na razgradnju i eliminaciju celulita u ovom obliku uz svakodnevnu masažu dubinski prodiru u epiderm i podstiču topljenje i razgradnju masnih naslaga. KOZMETIČKI PROIZVOD ZA PROFESIONALNU UPOTREBU.

Napomena:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage i svjetlosti.

Čuvati van domašaja dece.

Predstavlja snažnu podršku zdravlju srca i mozga i prirodno deluje na regulisanje holesterola i triglicerida. Dokazano je da je 11 puta efikasniji u odnosu na omega masne kiseline iz ribljeg ulja u regulisanju masti i smanjenju lošeg LDL holesterola.

Save Oil dodatno sadrži prirodni antioksidans astaksantin, koji ima značajnu ulogu u zaštiti ćelija, vida, zdravlja zglobova i imuniteta. Save Oil utiče pozitivno na imunološki sistem prirodnim putem. 

Čisti 100%-tni sok na suncu dozrelog nara.

Sok od nara dobar je za zdravlje srca i krvnih sudova. Smanjuje holesterol i tlak.

Pažljivo odabrani, na suncu dozreli ekološki uzgojeni plodovi nara se odmah nakon ubiranja prešaju, te dalje obrađuju u pogonima Rabenhorsta. Nježnom obradom nastaje visokokvalitetan, direktan sok sa svom svojom puninom i sačuvanim prirodnim sastojcima.

Ovo hranjivo voće bogato antioksidansima oduvijek je cijenjeno kao simbol zdravlja, plodnosti i vječnog života. Naročito su popularni njegovi sok, sjemenke i ulje.

Mnoge studije potvrdile su da se radi o jednom od najljekovitijeg voća na svijetu zbog blagotvornog uticaja na kardiovaskularni, nervni i koštani sistem.

Neven ulje , Galenfarm, 50 ml

5,15 KM

NEVEN ulje koristi se spolja za njegu i regeneraciju kože. Koristi se za njegu iritirane, upaljene kože, blažih ogrebotina i povreda. Smiruje upalne procese, stimuliše regeneraciju i zarastanje kože. Hidrira suvu i ispucalu kožu, pomaže u smanjenju proširenih vena.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva